Home TOP NEWS Τα φώτα όλα έπεσαν πάνω στον Φαμπιάνο…

Τα φώτα όλα έπεσαν πάνω στον Φαμπιάνο…


Από την στιγμή που στον επαναληπτικό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς δεν μπήκαν τέρματα ήταν λογικό όλα τα φώτα να πέσουν στον άνθρωπο που κράτησε το μηδέν παθητικό για την εστία των “πρασίνων”.

Ο λόγος για τον Φαμπιάνο, ο οποίος με την χθεσινοβραδινή του εμφάνιση και τις επεμβάσεις που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα ανάγκασε μέχρι και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς να παραμιλάνε γι αυτόν.

Ο Βραζιλιάνος κήπερ όπως και στο πρώτο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” στην Ελλάδα, έτσι και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων και αρκετοί έτρεξαν να τον αποθεώσουν.

Ο γκολκήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε άλλο ένα ματς ήταν φανταστικός και έδειξε πραγματικά την ποιότητα του, αλλά και την ανώτερη κλάση που διαθέτει κάτω από τα δοκάρια, λόγοι για τους οποίους άλλωστε ο Χένινγκ Μπεργκ τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Τολμούμε να πούμε ότι ο Φαμπιάνο απέναντι στον Ολυμπιακό πραγματοποιήσε εμφανίσεις επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα οι ανιθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευελπιστούν ότι ο Βραζιλιάνος κήπερ θα συνεχίσει το ίδιο καλά και στα επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας και στην προσπάθεια της στην φάση των ομίλων του Europa League.