Home TOP NEWS Τάκης Μαυρής: “Είναι το όνειρο του κάθε Ομονοιάτη να μπει σε ομίλους”

Τάκης Μαυρής: “Είναι το όνειρο του κάθε Ομονοιάτη να μπει σε ομίλους”


O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάκης Μαυρής μίλησε στο ραδίοφωνο του Super Sport FM (104.0) και αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου, στο κάλεσμα αρκετών νεαρών σε αυτή αλλά και για την επικείμενη αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δηλώσεις του:

Για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής: «Έχουμε τέσσερις ομάδες που διεκδικούν θέση στους ομίλους της Ευρώπης και είναι προς πίστη όλων. Είναι σημαντικό να παίρνουν εμπειρίες οι Κύπριοι και μαζί με τους καλούς ξένους θα πάμε μπροστά».

Για την κλήση των πολλών νεαρών: «Είναι μια μεταβατική περίοδος και οι προπονητές πρέπει να χρησιμοποιούν τους Κύπριους. Αν δεν παίζει στην ομάδα του πως θα παίξει στην Εθνική; Όταν έχουν αγωνιστικά λεπτά θα προσφέρουν. Θέλεις και παίκτες εμπειρίες όπως ο Πιέρος, ο Κάστανος και άλλοι, χρειάζονται και αυτοί»

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα και τις αλλαγές που θα κάνει ο Μπεργκ: «Ξέρει καλύτερα πόσες αλλαγές θα κάνει. Το τι χρειάζεται η ομάδα θα το κάνει. Είναι το όνειρο του κάθε Ομονοιάτη να μπει σε ομίλους. Μπορούσαμε και πριν κάποια χρόνια να προκριθούμε αλλά ήταν εκείνος ο διαιτητής τον οποίο η UEFA επιβράβευσε και τον έβαλε Τσάμπιονς Λιγκ μια εβδομάδα μετά. Καλή επιτυχία σε όλε στις Κυπριακές ομάδες και θα έρθουν καλύτερες μέρες για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».