Home TOP NEWS Θα πρέπει να ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα στην προπόνηση οι Διεθνείς!

Θα πρέπει να ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα στην προπόνηση οι Διεθνείς!


Απο την Τετάρτη και έπειτα ο Χένινγκ Μπεργκ θα μπόρει να δουλέψει για τα παιχνίδια με την Ανόρθωση (Σαββάτο 12/9) και με τον Ερυθρό Αστέρα (Τετάρτη 16/9) έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Στο “Ηλίας Πούλλος” επέστρεψε ήδη ο Νικόλας Παναγιώτου που αγωνίστηκε φουλ με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας, ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τους Άνταμ Λανγκ και Μίχαλ Ντούρις οι οποίοι ολοκλήρωσαν την Κυριακή και την Δευτέρα αντίστοιχα τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκρότηματα.

Απόψε άλλοι τέσσερις Διεθνείς μας,Κούσουλος, Κυριακίδης, Τζιωνής και Λοίζου έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν κι από αύριο θα επιστρέψουν κι αυτοί στο “Ηλίας Πούλλος” για να μπουν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στο πρόγραμμα προετοιμασίας για το ντέρμπι του Σαββάτου(12/9) με την Ανόρθωση.

Σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφσιριστές οι Διεθνείς μας που πρόσθεσαν λεπτά στα πόδια τους με τις Εθνικές τους ομάδες θα είναι πιο κουρασμένοι και πιο επιβαρυμένοι αγωνιστικά και θα πρέπει ο Νορβηγός τεχνικός να τους διαχειριστεί διαφορετικά και να τους δώσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα για να ακολουθήσουν στην προπόνηση.