Home TOP NEWS Θα στοχεύσουμε στη νίκη την Τρίτη και ότι ήθελε προκύψει

Θα στοχεύσουμε στη νίκη την Τρίτη και ότι ήθελε προκύψει


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε νωρίτερα στην Κύπρο από την Αθήνα φέρνοντας μαζί της ένα αποτέλεσμα που δεν της αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, ωστόσο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ προκριθεί θα μιλάμε για ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα. Διότι δεν είναι μόνο το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, είναι και η αξία του αντιπάλου, η ποιότητα του και η εμπειρία του σε τέτοιους αγώνες.

Πάντως το δήλωσαν όλοι μετά το τέλος πως η προσπάθεια θα γίνει και ότι βγει θα είναι καλό για την ομάδα.

Η προσοχή στρέφεται άμεσα στον επαναληπτικό. Από αύριο οι παίκτες θα είναι ξανά στο γήπεδο για να αρψχίσουν προετοιμασία για το δεύτερο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας με τον Μπεργκ να ετοιμάζει πιθανότατα κάτι διαφορετικό, σε ότι αφορά στην τακτική που θα ακολουθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Τρίτη.

Θα περιμένουμε ενημέρωση για την κατάσταση του Σενέ ο οποίος είναι για την ώρα αμφίβολος για τον αγώνα. Οι υπόλοιποι είναι καλά.

Ο αγώνας που θα γίνει στο ΓΣΠ θα έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την ομάδα μας να επιθυμεί να αποδείξει πως άξια βρίσκεται εδώ που έφτασε και σίγουρα θα κυνηγήσει νίκη σε πέντε μέρες.