Home TOP NEWS Το μυαλό στραμμένο μόνο στον Ολυμπιακό!

Το μυαλό στραμμένο μόνο στον Ολυμπιακό!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ με το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου, άφησαν πίσω τους το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ και όλοι έστρεψαν το μυαλό τους κατευθείαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η ομάδα μας καλείται για άλλη μια φορά μεσοβδόμαδα να αφήσει στην άκρη τις εγχώριες διοργανώσεις και να επικεντρωθεί στις αναναμετρήσεις με τους “ερυθρόλευκους” της Ελλάδας και την μεγάλη πρόκληση που έχει ενώπιον της για είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Τρίτη (22/9) το πρωί και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο “Γ.Καραϊσκάκης” πρίν από την μεγάλη αναμέτρηση για τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκανε αρκετές αλλαγές αφήνοντας εκτός αποστολής βασικά “γρανάζια” όπως οι Λέτσιακς, Τιάγκο, Μποτεάκ, Παπουλής, Βίτορ Γκόμες και Γιόρντι Γκόμεθ, έτσι ώστε να τους δώσει χρόνο για να πάρουν μερικές ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αγωνστικά προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχουν και ο Χένινγκ Μπεργκ λίγα 24ώρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Οι “πράσινοι” γνωρίζουν ότι μπροστά τους θα έχουν ένα ακόμη υψηλό εμπόδιο, ωστόσο όλοι παρουσιάζονται ετοιμοπόλεμοι και με πίστη στις δυνάμεις τους είναι έτοιμοι να κατεβούν στο “σπίτι” του Ολυμπιακού για να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν σκορ πρόκρισης.