Home TOP NEWS Το πρόγραμμα “φωτιά” και… η ανάγκη για πολύτιμες ανάσες!

Το πρόγραμμα “φωτιά” και… η ανάγκη για πολύτιμες ανάσες!


Αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας (όσοι δεν κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες) θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές πολύτιμες ανάσες και να ξεκουράστουν από τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια που κλήθηκαν να δώσουν μέσα σε διάστημα μόνο λίγο ημερών.

Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν έδειξαν από κάποιο χρονικό σημείο του παιχνιδιού και έπειτα να μένουν από δυναμείς εν συνεπεία της κούρασης η οποία προήλθε από τις μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και τα ταξίδια σε Αρμενία και Πολωνία.

Συνεπώς η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων μπορούμε να πούμε ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή και θα είναι ευργετική, καθώς μετά από αυτήν θα ακολουθήσει για την ΟΜΟΝΟΙΑ κυριολεκτικά ένα πρόγραμμα “φωτιά” με μαζεμένα ντέρμπι στην Κύπρο αλλά και με σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

12 ή 13 Σεπτεμβρίου με Aνόρθωση εκτός έδρας

15 ή 16 Σεπτεμβρίου με Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ

19 ή 20 Σεπτεμβρίου με ΑΕΚ εντός έδρας

Aν προκριθεί από τον Ερυθρό θα αγωνιστεί στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23/9

26 ή 27 Σεπτεμβρίου με Απόλλωνα εκτός έδρας

Aν προκριθεί από τον Ερυθρό θα δώσει το επαναληπτικό παιχνίδι στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στις 30/9 

Αν δεν προκριθεί από τον Ερυθρό Αστέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει την 1/10 στα Play – Off του Γιουρόπα Λιγκ.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που η ομάδα μας αγωνιστεί στα Play – Off του Champions League θα μπόρει να ζητήσει την αναβολή του αγώνα της με κόντρα στον Απόλλωνα.

Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον μήνα που διανύουμε τώρα καταλαβαίνει ότι οι “πράσινοι” θα έχουν μπροστά τους ένα πρόγραμμα “βουνό” τόσο σε Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα κληθούν να βρουν τον τρόπο να διαχειριστούν  όσο καλύτερα το ρόστερ που έχουν στην διάθεση τους έτσι ώστε να παρουσιάζουν την ομάδας μας σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά την διακοπή πάντα φρέσκια και ετοιμοπόλεμη για να διεκδικεί αυτά που θέλει μέσα στο γήπεδο.