Home TOP NEWS Τώρα… ούτε Καραβίδας, ούτε Χαμπουλλάς. Αύριο έχουμε ραντεβού με την ιστορία

Τώρα… ούτε Καραβίδας, ούτε Χαμπουλλάς. Αύριο έχουμε ραντεβού με την ιστορία


Ας βγει ένας να μας πει ότι τα όσα έχουν αναφερθεί από τον Σταύρο Παπασταύρου για τον πρόεδρο της Δόξας τον εξέπληξαν. Γνωστοί οι τομείς που δραστηριοποιείται ο Καραβίδας εδώ και χρόνια. Μάλιστα όσοι στο παρελθόν έκαναν αναφορά σε συγκρουόμενα συμφέροντα, αγνοήθηκαν εμφατικά.

Ούτε και τα όσα καταγγέλθηκαν πριν από μήνες από τον πρόεδρο της ομάδας μας περί στημένων αγώνων και τιμοκαταλόγων εκπλήσσουν κανένα. Όλοι τα γνωρίζαμε απλά λειτουργούσαμε στο στυλ… κρύψε να περάσουμε!

Η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στο Κυρπιακό ποδόσφαιρο είναι, κύριοι, ευλογία. Ο άνθρωπος ήρθε, όχι να μας ανοίξει τα μάτια, αλλά να εκθέσει όλους όσοι ασχολούνται χρόνια με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Επαναλαμβάνουμε, οι αναφορές του δεν ήταν ποτέ και για κανέναν άγνωστες. Όσο για τον Χαμπουλλά και τους της Ανόρθωσης, δεν θα επαναληφθούμε. Τα σκάνδαλα που τους συνοδεύουν είναι μπροστά στον φίλαθλο κόσμο ο οποίος μπορεί να κρίνει.

Αναμένουμε τον πρόεδρο μας να καταθέσει τα στοιχεία του, και τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους με αμεροληψία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι μας, πρέπει σήμερα να επικεντρωθούμε στον μεγάλο αγώνα που ακολουθεί. Αύριο η ομάδα μας μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη που θα την στείλει σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και χρόνος για να ασχολούμαστε με τα τετριμμένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει.

Τώρα, απόλυτη συγκέντρωση και θετική ενέργεια γύρω από την ομάδα μας για το ιστορικό ραντεβό και από την Πέμπτη εννοείται ότι θα επανέλθουμε.