Home TOP NEWS Αίτημα Κίκη Φιλίππου για είσοδο στο γήπεδο με… λογαριασμό της ΑΗΚ

Αίτημα Κίκη Φιλίππου για είσοδο στο γήπεδο με… λογαριασμό της ΑΗΚ


Το παλεύει μέχρι τέλους ο Κίκης Φιλίππου στοχεύοντας στο να ανοίξουν οι πόρτες για τους ΟΜΟΝΟΙΑτες αύριο στο Δασάκι.

Στην επιστολή την οποία απέστειλε στον Υπουργό Υγείας, αιτούμενος την άδεια για να μπορέσει να πάει ο κόσμος στο γήπεδο, και θέλοντας να διασφαλίσει ότι όσοι θα εισέλθουν εντός αυτού δεν θα προέρχονται από τις «απαγορευμένες» επαρχίες, έκανε πρόταση όπως οι φίλαθλοι επιδεικνύουν λογαριασμό της ΑΗΚ κατά την αγορά του εισιτηρίου τους και είσοδο τους στο γήπεδο, ώστε να επιβεβαιώνεται ο τόπος διαμονής τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ (Δημοσιεύτηκε στο kerkida.net): 

“Προς Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου

ΘΕΜΑ: Προπώληση εισιτηρίων αγώνα Εθνικός – Ομόνοια

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όπως μας επιτραπεί να πωλήσουμε εισιτήρια σε φιλάθλους που επιθυμούν να προσέλθουν στον πιο πάνω αγώνα οι οποίοι διαμένουν εκτός Λευκωσίας και Λεμεσού, τις επαρχίες δηλαδή που αφορά το διάταγμα ημερομηνίας 13/10/2020. Οι λόγοι είναι ιδιαίτερα σοβαροί και αφορούν την επιβίωση του Σωματείου.

Το Σωματείο μας, σε περίπτωση που μας δοθεί η έγκριση, θα ανακοινώσει ότι όλοι όσοι θα εισέλθουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο λογαριασμού ΑΗΚ που να επιβεβαιώνει ότι είναι κάτοικοι εκτός Λευκωσίας και Λεμεσού, και θα αναλάβουμε τον έλεγχο στις εισόδους του σταδίου.

Παρακαλώ όπως εξετάσετε θετικά το αίτημά μας.

Με εκτίμηση,

Κίκης Φιλίππου
Πρόεδρος”