Home TOP NEWS Αήττητη μεν, χωρίς “διπλό” δε!

Αήττητη μεν, χωρίς “διπλό” δε!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή θα ταξιδέψει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας, στοχεύοντας φυσικά στο πρώτο της “διπλό”, αλλά και την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας στα πέντε παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ως γνωστόν μετράει δύο ισοπαλίες (Πάφος FC – Ανόρθωση) και τρεις νίκες (Καρμιώτισσα, ΑΕΚ, ΑΕΛ) και δικαίως βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε (δεν έπαιξε με Απόλλωνα) παραμένει αήττητο, ωστόσο οι τρεις νίκες που πανηγυρίσε μέχρι τώρα τις πέτυχε όλες μέσα στο ΓΣΠ.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή(18/10) στην επίσκεψη της στο Δασάκι της Άχνας θα έχει άλλο ένα λόγο να θέλει τη νίκη που δεν είναι άλλος από το να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια ενδεχόμενη νίκη σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Εθνικού, θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ, τόσο για το παιχνίδι της Ευρώπης που θα ακολουθήσει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όσο και για τα επόμενα ματς που θα έχουν μπροστά τους για το πρωτάθλημα.

Ως γνωστόν στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ θα έχει μπροστά της ένα πολύ καλό πρόγραμμα με αντιπάλους που αν τους προσεγγίσει σωστά και όπως πρέπει, θα έχει την “χρυσή” ευκαιρία να μαζέψει αρκετούς και πολύτιμους βαθμούς.