Home TOP NEWS Άκης Ιωακείμ: «Γιατί όχι να μην πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Άκης Ιωακείμ: «Γιατί όχι να μην πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο παλαίμαχος άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άκης Ιωακείμ μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Super Sport FM (104.0) αναφορικά για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι τοποθετήσεις του Άκη Ιωακείμ:

Μπορεί για κάτι καλό η Ομόνοια απόψε; «Γιατί όχι να μην πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πως περιμένεις το αποψινό παιχνίδι; «Πιστεύω ότι θα δούμε ένα στενό σκορ. Η Ομόνοια έδειξε ότι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, το είδαμε και στο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σήμερα το πιστεύω περισσότερο ότι η ομάδα μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα».

Ακόμα και νίκη; «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, γιατί όχι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει κόσμο. Είναι πλεονέκτημα για την Ομόνοια; «Ναι, θεωρώ ότι είναι μεγάλο πλεονέκτημα καθώς ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό όπλο, όλοι ξέρουμε τι εστί Τούμπα. Το θεωρώ πλεονέκτημα για την Ομόνοια».

Για τις επιλογές του προπονητή στο αποψινό παιχνίδι: «Ο κ. Μπεργκ ξέρει καλύτερα από όλους ποιοι είναι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν. Σίγουρα μετρά και η εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια. Ο προπονητής ξέρει τι θα κάνει. Θα βάλει την καταλληλότερη 11άδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ζηλεύεις με την καλή έννοια αυτό που συμβαίνει στην Ομόνοια; «Εννοείται ότι το ζηλεύω γιατί αν δεν το ζήλευα δεν άξιζε τόσα χρόνια να ήμουν ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Φτάσαμε κι’ εμείς κοντά. Είναι ότι καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Βέβαια είναι μια δύσκολη περίοδος, είναι κρίμα για την Ομόνοια να πετυχαίνει αυτό τον άθλο και να μην έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές, για τους προπονητές αλλά περισσότερο για τον κόσμο».