Home TOP NEWS Ανάλυση Ημιχρόνου: Πολύ καλή εικόνα – Αν το πιστέψει μπορεί για την...

Ανάλυση Ημιχρόνου: Πολύ καλή εικόνα – Αν το πιστέψει μπορεί για την υπέρβαση!


Αναγνωριστικά ξεκίνησαν τα πρώτα λεπτά στο ΓΣΠ με τις ομάδες να είναι ισάξιες με κυρίως παιχνίδι κέντρου. Στο 8΄λεπτό ο Ντούρις μετά από σέντρα του Λέτσιακς έχασε τετ-α-τετ κεφαλιά απένταντι από τον πορτιέρο της PSV και στο 10′ ο Γκόμεθ έφτασε κοντά στο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο 12′ σουτ του Ερίκ Μποτεάκ λίγο έξω από την περιοχή πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μβογκό. Η ομάδα μας κέρδισε χώρους και οδηγούσε σε λάθη την Ολλανδική ομάδα ολοκληρώνοντας το πρώτο τέταρτο με θετική εικόνα για την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ισορροπημένο με εκατέρωθεν προσπάθειες των δύο ομάδων να μπούν στις αντίπαλες περιοχές, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει περισσότερη διάθεση για δημιουργία. Η PSV ξεκίνησε να ανεβαίνει από το 23′ λεπτό και προσπάθησε με τρεξίματα να μπεί στην περιοχή μας και να αποκτήσει περισσότερες ευκαιρίες, όμως στο 27′ ο Γιόρντι με ασύλληπτη ενέργεια αρκετά μέτρα πίσω από το κέντρο έγραψε το 1-0 με ψιλοκρεμμαστό σουτ που όλοι μας θα θυμόμαστε για χρόνια!

Η ομάδα και μετά το γκολ συνέχισε να πιέζει και είχε κάποιες ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Ολλανδικής ομάδας για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Από το 32′ λεπτό και μετά η PSV αύξησε την πίεση της και άρχισε να κερδίζει χώρους με αποτέλεσμα στο 39′ μετά από πάσα από τα αριστερά του Ιχατάρεν στην μικρή περιοχή, ο Μάλεν να γράψει με κοντινό πλασέ το 1-1.

Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κύλησαν με την Ολλανδική ομάδα να έχει το πρώτο λόγο στην κατοχή και τις προσπάθειες για δημιουργία ευκαιρίας, χωρίς όμως να πετύχει κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Συμπερασματικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε εξαιρετικά στον αγώνα. Ισως με εξαίρεση το τελευταίο 5λεπτο να έχει παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της. Με την ισοφάριση σίγουρα έπεσε λίγο η ψυχολογία αλλά το παιχνίδι φωνάζει πως μπορούμε. Χρειάζεται προσπάθεια και πίστη στο στόχο και μπορεί να πετύχει την υπέρβαση.