Home TOP NEWS Αργυρίδης: «Δεν σταματάμε να ευχαριστούμε τον Σταύρο Παπασταύρου»

Αργυρίδης: «Δεν σταματάμε να ευχαριστούμε τον Σταύρο Παπασταύρου»


Ο νέος πρόεδρος του Σωματείου μας, Μάριος Αργυρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα kerkida.net κάνοντας αναφορά στο χρέος, τα κέρδη από την Ευρώπη, τον Σταύρο Παπσταύρου, το γήπεδο της καλαθοσφαιρικής ομάδας και τον κόσμο.

Οι αναφορές του:

«Η μεγαλύτερη δύναμη της Ομόνοια είναι ο κόσμος. Να μη ξεχάσουμε τι ζήσαμε το 2013 όταν μαζέψαμε ένα τεράστιο ποσό από τον κόσμο»

«Βάσει των ελεγμένων λογαριασμών στις 31/12/19 οι συνολικές υποχρεώσεις του σωματείου, ανέρχονται στα 14.5 εκατομμύρια.  Είναι διαχειρίσιμο το ποσό αφού γύρω στα 10 εκατομμύρια συμπεριλαμβάνονται στη συμφωνία που έχουμε με το ποδοσφαιρικό και θα πληρωθούν από την εταιρεία. Έχουμε ένα σημαντικό ποσό των 4.5 εκατομμυρίων που πρέπει να το διαχειριστεί το σωματείο. Όμως με ένα σωστό οικονομικό πλάνο, οικονομική περισυλλογή και αύξηση των χορηγιών και των εσόδων από τον κόσμο της Ομόνοιας μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».

«Τα κέρδη από το Γιουρόπα Λιγκ θα βοηθήσουν όμως χρειάζεται πολλή δουλειά. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Δεν πρέπει να ξανοιχτούμε. Πρέπει να γίνει οικονομία».

«Ήρθε σημαντική νίκη από την ομάδα καλαθόσφαιρας κόντρα στον Απόλλωνα.. Πάει προς επίλυση το θέμα του γήπεδου καλαθόσφαιρας. Περιμένουμε την απάντηση από τον ΚΟΑ. Όπως φαίνεται το γήπεδο που θα αγωνιζόμαστε θα είναι ο Άγιος Δομέτιος».

«Είναι σημαντικό το γήπεδο για αυτούς που θέλουν να έρχονται αλλά και για όσους θέλουν να δώσουν για τα εισιτήρια σαν εισφορά. Είναι ένα μικρό ποσό 20 ευρώ τον χρόνο. Πρέπει να μπει στην κουλτούρα του Ομονοιάτη».

«Δεν σταματάμε να ευχαριστούμε τον κ. Παπασταύρου για τις θετικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την παρουσία στο Γιουροπα Λιγκ, την πορεία που γίνεται στο πρωτάθλημα και την σημαντική στήριξη στα οικονομικά του Συλλόγου».