Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Θα τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι στην Αϊντχόφεν”

Χένινγκ Μπεργκ: “Θα τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι στην Αϊντχόφεν”


O προπονητής της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με την ΕΝΠ, για το τι έφταιξε και ήρθε η ισοπαλία, για τι ματς με τον ΠΑΟΚ, για Σέχου, Αιντχόφεν και την απουσία των οπαδών από τα γήπεδα.

Οι δηλώσεις:

Για την ισοπαλία: «Πιστεύω φτιάξαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να κερδίσουμε τον αγώνα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν κερδίσαμε, γιατί είχαμε την κατοχή, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, φτιάξαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί δεν δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες για να βρεθούμε πιο κοντά στην επίτευξη κάποιου γκολ. Με τη μεγάλη κατοχή που είχαμε θα έπρεπε να σκοράρουμε».

Για το γεγονός πως δυσκολεύτηκε στο επιθετικό μέρος: «Το Παραλίμνι αμύνθηκε με οκτώ ποδοσφαιριστές έξω από την περιοχή του και δεν βρήκαμε την τελική πάσα, τη σέντρα, το σουτ ή την ντρίμπλα για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Γίναμε καλύτεροι όταν κάναμε τις αλλαγές. Ο Φώτης πέρασε μέσα γιατί θα μπορούσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο και το έκανε. Κέρδισε το πέναλτι, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε αυτή τη φορά να σκοράρουμε από το σημείο του πέναλτι. Είχαμε και κάποιες άλλες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά όχι αρκετές. Θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Σήμερα είχαμε πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Παίκτες που είχαν μεγάλη συνεισφορά στην πορεία της πρώτης ομάδας στις αρχές της σεζόν. Αλλά σήμερα δεν είχαν αυτό το “κλικ” και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ποιοτικές καταστάσεις και αυτό είναι απογοητευτικό. Πρέπει να βρούμε το “γιατί” και θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση λόγω του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικαιολογίες. Πιστεύω πως η ομάδα που παρουσιάσαμε σήμερα ήταν αρκετά καλή για να κερδίσει τον αγώνα. Θεωρώ πως ο Νικόλας και ο Κούσουλος τα πήγαν φανταστικά στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο όταν όλοι βρίσκονται στην επίθεση και μόνο αυτοί πρέπει να αμυνθούν. Αμύνθηκαν πολύ καλά και για να είμαι ειλικρινής είχαμε μία πολύ επιθετική ομάδα σήμερα. Όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις τα παιχνίδια.

Για την εμφάνιση του Σέχου: «Ναι και ο Σέχου έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό για το αμυντικό μας τρανζίσιον γιατί το Παραλίμνι δεν είναι κακό στις αντεπιθέσεις και τους σταματήσαμε σε κάθε προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για τους αμυντικούς και ο Σέχου έκανε σημαντική δουλειά στη μεσαία γραμμή για να είμαστε σίγουροι ότι θα ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις. Επίσης ήταν καλός και στην κυκλοφορία της μπάλας. Μας έλειψε λίγο η ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και θα έπρεπε να το έχουμε αυτό για να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: «Είναι μεγάλο παιχνίδι και ανυπομονούμε για αυτό. Ανυπομονούσαμε και για το σημερινό παιχνίδι. Ήμουν ενθουσιασμένος και πριν από τον αγώνα απέναντι στο Παραλίμνι με τους παίκτες που είχαμε στο αρχικό σχήμα. Ήλπιζα πώς θα τα πηγαίναμε καλύτερα από ότι τα πήγαμε σήμερα. Απέναντι στην Αϊντχόφεν θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα ξανά. Πρέπει να κτίσουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ κάναμε και αρκετά καλά πράγματα. Ίσως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα ίσως και όχι. Ήταν καλή εμφάνιση και περιμένουμε μία καλή παρουσία και απέναντι στην Αϊντχόφεν επίσης. Θα τεστάρουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ καλό ότι αγωνιζόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για την απουσία των φιλάθλων: «Ναι, πιστεύω πως αν οι φιλάθλοί μας ήταν στο γήπεδο σήμερα θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θα μας βοηθούσαν, θα μας “έσπρωχναν” και ίσως δεν θα δέχονταν ό,τι γινόταν από τους άλλους, όχι από εμάς. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δεν θα βρίσκονται μαζί μας και θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο χάσαμε ένα μικρό πλεονέκτημα».