Home TOP NEWS Χωρίς φόβο και με πάθος για άλλη μια μεγάλη υπέρβαση στην Ευρώπη!

Χωρίς φόβο και με πάθος για άλλη μια μεγάλη υπέρβαση στην Ευρώπη!


Το Ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται για την ΟΜΟΝΟΙΑ με την συμμετοχή της σε ομίλους Ευρωπαϊκή διοργάνωσης για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της.

Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει σήμερα στις 22:00, στο ΓΣΠ, την PSV Αϊντχόφεν σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού θα είναι το πρώτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο “σπίτι” της σε αυτή την φάση που αγωνίζεται τώρα.

Παρά τις πολλές απουσίες που έχει ο Ολλανδικός σύλλογος λόγω κορωνοϊού, αλλά και τραυματισμών, άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και ειδικά όταν έχεις απέναντι σου τέτοιες ομάδες, ωστόσο όλοι είναι πανέτοιμοι και χωρίς φόβο και με μπόλικο πάθος είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν βαθμολογικό κέρδος.

Οι Ευρωπαϊκοί αγώνες άλλωστε και ειδικά με μεγάλους συλλόγους, δίνουν πάντα ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να δείξουν και να αποδείξουν πράγματα εντός τεσσάρων γραμμών και να κυνηγήσουν την διάκριση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με την PSV, αλλά και γενικότερα στον όμιλο είναι το αουτσάιντερ, αλλά όλοι στο πράσινο στρατόπεδο από τον προπονητής μέχρι τους ποδοσφαιριστές, έχουν πολύ μεγάλη θέληση να επαναλάβουν εαυτό στην Ευρώπη διεκδικώντας κάθε πιθανότητα και ελπίδα για κάτι θετικό.

Αγωνιστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει απόψε στο ΓΣΠ με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της και με βάση τις επιλογές που έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αναμένεται να δούμε μια ενδεκάδα απόψε κοντά σε αυτή που είδαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη βδομάδα.