Home TOP NEWS Χωρίς γκολ το ημίχρονο…

Χωρίς γκολ το ημίχρονο…


Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Βίτορ, Κούσουλο, Τζιωνή, Ασάντε, Μποτεάκ και Ντούρις.

Μπήκε καλά στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και έχασε ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο Ασαντέ έκανε το 1-2 με τον Ντούρις, μπήκε στην περιοχή, έκανε σουτ όμως έβαλε κόντρα ο Ράσο και γλύτωσε την ομάδα του.

Ανέβασε από την αρχή παίκτες ψηλά για να πιέσουν ο Κέρκεζ ώστε να αποτρέψει την ΟΜΟΝΟΙΑ από του να κτίσει παιχνίδι από την άμυνα.

Η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά. Έδειξε διάθεση να επιτεθεί και στο 7ο λεπτό ο Μποτεάκ σέντραρε με το αριστερό από δεξιά, ο Λανγκ βρέθηκε στην επίθεση στο δεύτερο δοκάρι, έκανε την κεφαλιά όμως ήταν αδύναμη και άστοχη.

Εκδήλωνε με ταχύτητα τις επιθέσεις της από την αρχή του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μέχρι το 1ο δεκάλεπτο δεν έφτιαξε τη μεγάλη φάση. Προσπαθούσε πάντως και η ΑΕΛ να αναπτυχθεί οργανωμένα και έδειχνε και αυτή επικίνδυνη.

Μία σέντρα σουτ από τον Τζιωνή έγινε στο 15ο λεπτό, δεν υπήρχε πάικτης να την εκμεταλλευτεί έτσι η μπάλα κατέληξε στον Βοζίνια. Και λίγο αργότερα ο Μποτεάκ έκανε ωραία κίνηση από δεξιά για να κερδίσει φάουλ. Το εκτέλεσε ο ίδιος όμως η μπάλα έφυγε κατευθείαν άουτ.

Στο 17’ η κάθετη πάσα του Βίτορ στον Ντούρις ήταν λίγο πιο δυνατή έτσι ο Σλοβάκος δεν πρόλαβε. Αν γινόταν κάτοχος θα έβγαινε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Κράτησε πάντως πολύ περισσότερη ώρα τη μπάλα η ομάδα μας και ήταν πιο επιθετική από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στο 20ο λεπτό η ΑΕΛ βγήκε μπροστά, έγινε μία παράλληλη σέντρα επικίνδυνη, έδιωξε η άμυνα και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε η καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντανίλο ήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε μία προσποίηση και δυνατό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε δύσκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 22ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ από την ΑΕΛ, η μπάλα έμεινε για ώρα στην περιοχή μας και τα διαδοχικά σουτ των παικτών της ΑΕΛ έβρισκαν σε πόδια αμυνόμενων. Ήταν δύσκολη στιγμή για την άμυνα μας.

Συνέχισε να ανεβαίνει στο γήπεδο η ΑΕΛ και να πατάει την περιοχή μας περισσότερο στα επόμενα λεπτά.

Από 30ο λεπτό και μετά το παιχνίδι ήταν χωρίς ρυθμό με την ΑΕΛ πάντως να δείχνει πιο επικίνδυνη όταν έβγαινε μπροστά. Ένα σουτ του Ντούρις στο 37’ έφερε κόρνερ, λίγο αργότερα ένα μακρινό σουτ του Λέτσιακς έφερε νέο κόρνερ όμως φάση για γκολ δεν έγινε.

Στο 39’ η ΑΕΛ κέρδισε κόρνερ αφού μπήκε απειλητικά στην περιοχή μας. Η εκτέλεση πήγε στον Τεισέιρα ο οποίο έπιασε από κοντά μία κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ. Έβγαλε αντεπίθεση αμέσως η ομάδα και ο Ντούρις βγήκε απέναντι στον Βοζίνια, τον πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει, το σουτ του Μποτεάκ έξω από την περιοχή στην εξέλιξη της φάσης ήταν άστοχο. Ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Φαμπιάνο έκανε εκπληκτική επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στο σουτ στη γωνία από τον Ντανίλο.

Πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε αναμενόταν, το αποψινό παιχνίδι. Πρέπει να βρει την ουσία η ΟΜΟΝΟΙΑ στην επανάληψη αλλά και τρόπο να περιορίσει την ΑΕΛ επιθετικά καθώς δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά.