Home TOP NEWS Δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει ντεμπούτο!

Δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει ντεμπούτο!


Ο Αμπντουλαχί Σέχου εκμεταλλεύτηκε στο 100% το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των ΕΘνικών ομάδων, έτσι ώστε να φανεί ακόμη πιο έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για τα ματς της Ευρώπης.

Σίγουρα ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων βδομάδων σχημάτισαν μια καλύτερη άποψη για το Νιγηριανό άσσο και δεν αποκλείεται να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, στο να τον χρησιμοποιήσουν ακόμη και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΕΘνικό Άχνας.

Μπορεί στο παιχνίδι που θα γίνει στο Δασάκι της Άχνας να μην δούμε τον Σέχου να αρχίζει στην βασική ενδεκάδα, ωστόσο δεν είναι αποκλείεται να δούμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο προερχόμενος από τον πάγκο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ ο Χένινγκ Μπεργκ έχει στα χέρια του ένα παίκτη πολυεργαλείο, καθώς ο Σέχου μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις της μεσοαμυντικής γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δίνοντας την ευκαιρία στο Νορβηγό κόουτς την ευκαιρία να ξεκουράσει και να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις συγκεκριμένες θέσεις.