Home TOP NEWS Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση!

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση!


Το γεγονός ότι ακολουθούν άμεσα νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να καλείται μετά το ματς της Ευρώπης να παίξει στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αναγκάζει τον Χένιγνκ Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές να είναι καθημερινά στο γήπεδο χωρίς διακοπή αυτές τις μέρες.

Την Κυριακή η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους “πράσινους” να έχουν στόχο μόνο τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΕΝΠ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την PSV ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα μας αύριο να ολοκληρώνει την προετοιμάσια της για το ματς της Κυριακής.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ το ιδανικό σενάριο την Κυριακή είναι να πάει στο Μακάρειο να “καθαρίσει” το παιχνίδι, έτσι ώστε ο Χένινγκ Μπεργκ να μπόρει να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να σκεφτεί τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Γρανάδα.