Home TOP NEWS Δημοσίευμα στην Ελλάδα για την ρήτρα του Φαμπιάνο και… για ενδιαφέρον από...

Δημοσίευμα στην Ελλάδα για την ρήτρα του Φαμπιάνο και… για ενδιαφέρον από Ελλάδα και Τουρκία


Οι σπουδαιές εμφανίσεις του Φαμπιάνο στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ήταν η αφορμή για να αρχίσουν συζητήσεις στην Ελλάδα για την ποιότητα του και παράλληλα δημιουργήθηκαν σενάρια περί ενδιαφέροντος των “ερυθρολεύκων” για να τον κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο κήπερ.

Το Sport24.gr σε σημερινό του δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του κάνει αναφορά στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της ομάδας μας, το οποίο μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο Φαμπιάνο έχει ρήτρα αποχώρησης 3εκ. ευρώ.

Η αναφορά του Sport24.gr:

“Ο Φαμπιάνο εντυπωσίασε με τη φανέλα της Ομόνοιας στα δύο ματς των playoffs του Champions League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μόνο τυχαίο δεν είναι το όνομά του καθώς στο παρελθόν υπερασπίστηκε τις εστίες των Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Ήταν στα αζήτητα το 2019, αλλά στη Λευκωσία αναγέννησε την καριέρα του. Ίσως να έκανε κλικ και στους ερυθρόλευκους, αλλά για να ασχοληθούν θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις με τον Σα. Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον (όχι πρόταση) από την Τουρκία, ενώ η ρήτρα του ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ. Προφανώς και η διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει σε χαμηλότερο ποσό…”.