Home TOP NEWS Έχει απουσίες οι οποίες όμως δεν την επηρεάζουν ιδιαίτερα

Έχει απουσίες οι οποίες όμως δεν την επηρεάζουν ιδιαίτερα


Δεν μπορεί να υπολογίζει σε 10 ποδοσφαιριστές του ο Ρότζερ Σμιντ ενόψει του αυριανού αγώνα.

Έξι παίκτες διαγνώστηκαν θετικοί στον Κορονοϊό ενώ άλλοι 4 είναι τραυματίες.

Μένουν στην Ολλανδία λόγω Covid-19 οι Ντένζελ Ντάμφρις, Κόντι Γκάκπο, Πάμπλο Ροσάριο, Τίμο Μπάουμγκαρτλ, Μαξίμ Ντελάνγκε και Ζοέλ Πίροε. Από αυτούς οι τρεις μόνο ήταν βασικοί στη φετινή σεζόν.

Είναι βασικός αμυντικός ο Ντάμφρις, ο Γκάκπο είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ενώ και ο μέσος Ροζάριο ήταν σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος βασικός.

Από κει και πέρα ο Ντελάγκε είναι νεαρός τερματοφύλακας χωρίς συμμετοχή φέτος, ο Μπάουμγκαρντλ έπαιξε σε έναν αγώνα πρωταθλήματος έως τώρα. Βέβαια πρόκειται για έναν παίκτη για τον οποίο η PSV δαπάνησε 10 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει ενώ ο Πιρόε είναι ουσιαστικά βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας.

Τώρα σε ότι αφορά στους τραυματίες Φαν Τζίνκελ, Γκουτέρες, Ρομέρο και Ομπίσμπο δεν ήταν μέχρι στιγμής στις βασικές επιλογές του Σμιντ.

Ο Φαν Τζίνκελ έχει μακροχρόνιο τραυματισμό στο γόνατο με την PSV ωστόσο να τον αποκτά από την Τσέλσι. Το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν στις 26 Μαϊου του 2018.

Ο Μεξικανός Γκουτιέρες δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές. Πέρσι κατέγραψε 15 συμμετοχές, οι 9 ως βασικός. Φέτος δεν έπαιξε ακόμα καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αριστερό αστράγαλο και θα αργήσει πολύ να επιστρέψει.

Ο Αργεντινός Ρομέρο επέστρεψε από δανεισμό. Δόθηκε πέρσι στη Βελέζ στην οποία είχε σχετικά καλή παρουσία. Θα χάσει φέτος όλη τη χρονιά ενώ ο Ομπίσμπο, θα είναι εκτός για κάποιους μήνες.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω η PSV δεν θα έχει στον αγώνα 3 βασικούς ποδοσφαιριστές της και άλλον ένα ο οποίος θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή για τον προπονητή.

Έχει όμως ένα μεγάλο ρόστερ με πολλούς παίκτες υψηλής ποιότητας και σίγουρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι επηρεάζεται ιδιαίτερα.