Home TOP NEWS Ετοιμάζει τα πλάνα του ο Μπεργκ χωρίς τον Λανγκ

Ετοιμάζει τα πλάνα του ο Μπεργκ χωρίς τον Λανγκ


Ο ακούραστος Άνταμ Λανγκ που δεν έχασε λεπτό στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα ξεκουράστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι (αυτό κόντρα στην ΑΕΚ αφού αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά), δεν θα είναι στην διάθεση του Χένιγνκ Μπεργκ για τα επόμενα ματς της ομάδας μας, αρχής γενομένης με την ΕΝΠ.

Ο Μαγυάρος κεντρικός σέντερ μπακ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας και όπως προνοεί ο κανονισμός θα χάσει δύο παιχνίδια τα οποία θα είναι με την ΕΝΠ στο ΓΣΠ και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο.

Για την ομάδα μας είναι μια σημαντική απώλεια ο Άνταμ Λανγκ για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, καθώς μαζί με τον Λούφτνερ με τον οποιό “έδεσαν” αποτελούν πλέον το αμυντικό τείχος στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σίγουρα κανείς δεν θέλει να απουσιάζει κανένας ποδοσφαιριστής από τα παιχνίδια της ομάδας μας, όμως σε ένα μαραθώνιο, θα υπάρξουν και οι τραυματισμοί, αλλά και οι τιμωρίες, δεδομένα που θα καλείται ο Χένινγκ Μπεργκ να τα διαχειρίζεται όποτε χρειαστεί.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Λανγκ στο αυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ, δεν αποκλείεται να δούμε τον Χούμποτσαν να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, μια θέση στην οποία γνωρίζει και ξανά αγωνίστηκε και τον Χάρη Μαυρία να παίρνει φανέλα βασικού μετά από καιρό αγωνιζόμενο εκεί που παίζει ο Σλοβάκος.

Τέλος ο Λανγκ από την στιγμή που θα απουσιάζει, αναμένεται να πάρει κάποιες ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε στα πόδια του σε Κύπρο, Ευρώπη αλλά και με την Εθνική ομάδα της χώρας του, και την ερχόμενη Πέμπτη να βρεθεί ξανά έτοιμος και φρέσκος για την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόφεν στο ΓΣΠ.

Τα μέχρι τώρα στατιστικά του Λανγκ: