Home TOP NEWS Η Ευρώπη, το πρωτάθλημα η σωστή διαχείριση και… στο βάθος το 6×3!

Η Ευρώπη, το πρωτάθλημα η σωστή διαχείριση και… στο βάθος το 6×3!


Μόνο ικανοποιήση μπορούν να νιώθουν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας σε Κύπρο, αλλά και Ευρώπη.

Οι “πράσινοι” του Χένινγκ Μπεργκ στην Ευρώπη ως γνωστόν κατάφεραν μέσα από τρεις προκριματικούς γύρους να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα στις πρώτες έξι αγωνιστικές μετρούν, 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, που μεταφράζονται σε 11βαθμούς.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ από την τρίτη αγωνιστική και έπειτα είχε να δώσει μια σειρά από ντέρμπι (Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΕΛ) και στο ενδιάμεσο κρίσιμα παιχνίδια για την Ευρώπη, τότε η βαθμολογική συγκομίδη και ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας μας, είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα μας άρθρα, η ΟΜΟΟΝΟΙΑ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει ένα πρόγραμμα βουνό με συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το θετικό για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα δεν θα έχει μπροστά της κάποιο ντέρμπι (απομένει αυτό της 5ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα το οποίο αναβλήθηκε) επομένως θα έχει μια “χρυσή” ευκαιρία για να κάνει το 6×3, να μαζέψει κι άλλους βαθμούς, να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας και γιατί όχι να μην σκαρφαλώσει και στην κορυφή.

Με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα βρούμε μπροστά μας έξι αντιπάλους που φαινομενικά μοιάζουν εύκολοι, ωστόσο θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή για να μην πατήσουμε την “μπανανόφλουδα”, συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουμε κατά σειρά τους Εθνικό Άχνας (εκτός), την ΕΝΠ (εντός), τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (εκτός), την Δόξα (εντός), τη Νέα Σαλαμίνα (εκτός), και τον Ερμή (εντός). 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα έχει και τις υποχρεώσεις στους ομίλους ενδιάμεσα των πιο πάνω παιχνιδιών θα προσπαθήσει με την σωστή διαχείριση και την ποιότητα που διαθέτει να κάνει το 6×3 και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχουν οι υπόλοιποι αντιπάλοι της που θα δώσουν μεταξύ τους παιχνίδια.