Home TOP NEWS Ημέρα Ευρώπης η σημερινή και… ώρα για ομίλους!

Ημέρα Ευρώπης η σημερινή και… ώρα για ομίλους!


Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού για πρώτη φορά η ομάδα μας στην σύγχρονη ιστορία της θα αγωνιστεί σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν από χθες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στην άδεια από κόσμο Τούμπα λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στους “πράσινους” αναγνωρίζουν ότι απόψε το έργο τους θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ωστόσο όλοι περιμένουν το παιχνίδι με ανυπομονησία. Έτσι κι αλλιώς άπαντες θέλου να απολαύσουν την παρουσία στους ομίλους και να διεκδικούν σε κάθε παίχνιδι ότι μπορούν.

Η ομάδα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ ναι μεν είναι το αουτσάιντερ, όμως οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δηλώνουν έτοιμοι να κατεβούνε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδίκησουν κάποιο θετικό αποτελέσμα, θέλοντας να αρχίσου με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μπεργκ να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα έχοντας όλους του, τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και με βάση τη νέα απόφαση της ΟΥΕΦΑ και η οποία ισχύει στη φάση των Ομίλων, οι ομάδες δικαιούνται 23 παίκτες στην αποστολή κάθε αγώνα, οπόταν από τους 24 που πήρε μαζί του ο Χένινγκ Μπεργκ, ένας θα μείνει εκτός…