Home TOP NEWS Ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν και πρώτος βαθμός για την Εθνική Κύπρου

Ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν και πρώτος βαθμός για την Εθνική Κύπρου


Η Κύπρος εξήλθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στην τέταρτη αγωνιστική του Nations League με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει τον πρώτη της βαθμό στον όμιλο της.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (το παιχνίδι έγινε στην Αλβανία) ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος του αγώνα και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες οι οποίες οι πλείστες σταμάτησαν στον Δημήτρη Δημητρίου, ενώ ο κήπερ της Εθνικής μας κατάφερε στο 27ο λεπτό να αποκρούσει και ένα πέναλτι.

Στην επανάληψη η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε σαφώς πολύ καλύτερη από το Αζερμπαιτζάν, ωστόσο της έλειπε το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να φτάσει το γκολ που θα μας έδινε την πρώτη μας νίκη και το πρώτο τρίποντο στον όμιλο.

Είναι γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο σημερινό παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν ήταν σαφώς πιο βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Αζερμπαϊτζάν: Magomedaliyev, Hüseynov, Badalov, Mustafazade (71΄ Seydiyev), Krivotsyuk, Ιbrahimli (56΄  Alaskarov), Garayev, Mustafayev, Salahli (56΄ Diniyev), Sadikhov (71΄ Hajiyev), Sheydaev (81΄ Ghorbani)

Στον πάγκο: Βalayev, Bayramov, Aliyev, A. Abdullayev, Ghorbani, Jamalov, Abbasov

Κύπρος: Δημητρίου, Καρώ, Γουίλερ, Μηνάς, Χάμπος (46΄ Ζαχαρίου), Χριστοφή (69΄ Λοϊζου), Πιέρος (18΄ Πίττας), Αρτυματάς, Λαΐφης, Κάστανος, Τζιωνής.

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Μιχαήλ, Κούσουλος, Σιέλης, Κατελάρης, Θ. Ιωάννου, Μ. Ιωάννου, Γκόγκιτς, Κακουλλής

Κίτρινες: Krivotsyuk/ Kαρώ, Χάμπος, Λοϊζου, Λαϊφη

*Διαιτητής ο Κροάτης Fran Jović.