Home TOP NEWS Ήττα για την Εθνική μας στο φιλικό με την Τσεχία – Σκόραρε...

Ήττα για την Εθνική μας στο φιλικό με την Τσεχία – Σκόραρε ο Λοίζου


Σε φιλικό που έγινε στο “ΑΕΚ Αρένα” η Εθνική Κύπρου γνώρισε την ήττα με 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας.

Οι Τσέχοι οι οποίοι ήταν πολύ καλύτεροι από την Εθνική μας ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Χόλες μετά από εκτέλεση κόρνερ.

 

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ συνέχισαν να πιέζουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο στο 32ο λεπτό και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον μεσοεπιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Λοίζο Λοίζου, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ με το Εθνόσημο στο στήθος στην τρίτη του συμμετοχή.

Δέκα λεπτά μετά το γκολ της ισοφάρισης, η Εθνική Τσεχίας κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νταρίντα κάνοντας το 1-2, αποτέλεσμα που σφράγισε ουσιαστικά και τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Οι Τσέχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ήταν πιο απειλητικοί, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ.

Απ την άλλη η Εθνική μας είχε κάποιες προϋποθέσεις στα τελικά στάδια του αγώνα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά οι κακές επιλογές στο επιθετικό τρίτο δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι από το ματς.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Κύπρος: Κυριακίδης, Αντωνίου, Καρώ (Σπόλιαριτς 64′), Χ. Σιέλης, Ιωάννου, Κωστή (Αρτυματάς 46′), Γκόγκιτς (Χάμπος 46′), Κάστανος (Κατελάρης 46′), Ζαχαρίου (Χριστοφή 73′), Λοΐζου, Κακουλλής (Πίττας 73′).

Στον πάγκο: 
Μιχαήλ, Δημητρίου, Χ. Κυριάκου, Πιέρος, Κούσουλος, Μ. Ιωάννου.

Τσεχία: Κούμπεκ, Καντέραμπεκ, Πέτρασεκ, Χόβορκα, Νόβακ (Κραλ 62′) Μπάρακ, Χολές (Ματέγιου 62′), Πρόβοντ, Νταρίντα (Ντότσκαλ 70′), Σέβτσικ (Μάσοπουστ 70′), Βίντρα (Χλόζεκ 62′).

Στον πάγκο: Βάτσλικ, Νγκουγέν, Τσελούσκα, Σουφάλ, Ντότσκαλ, Μάσοπουστ, Σούτσεκ, Κουντέλα, Μπόριλ, Χλόζεκ, Ματέγιου.

Τα στατιστικά του αγώνα: