Home TOP NEWS Καλείται να αφήσει για λίγο την Ευρώπη!

Καλείται να αφήσει για λίγο την Ευρώπη!


Αναμφίβολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα κινούνται σε ρυθμούς Ευρώπης. Την μια ήταν οι διπλές και ιστορικές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και χθες ήταν η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι στιγμές που ζουν είναι πρωτογνόρες και συνάμα μαγικές, καθώς είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας εξαασφάλισε θέση σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Φυσικά πέραν από την Ευρώπη υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αυτή την βδομάδα και καλούνται όλοι για σήμερα και αύριο να κάνουν για λίγο DELETΕ από το μαυλό τους το Γιουρόπα Λιγκ και να επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ομάδα μας αύριο την Κυριακή θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ σε άλλο ένα ντέρμπι το 3ο κατά σειρά (θα ήταν το τέταρτο αλλά αναβλήθηκε αυτό με τον Απόλλωνα) στο οποίο πρέπει να στοχεύσει τη νίκη, η οποία θα μας διατηρήσει το αήττητο στις πρώτες έξι αγωνιστικές και παράλληλα θα μας κρατήσει στα ψηλά.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ στα προηγούμενα δύο ντέρμπι με Ανόρθωση και ΑΕΚ πήρε 4 βαθμούς, ενώ αν καταφέρει να πάρει και το τρίποντο με την ΑΕΛ θα κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο αυτή την σειρά των δύσκολων αγώνων στο πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στην διακοπή με την καλύτερη ψυχολογία.

Αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι υπάρχουν  (Γίόρντι Γκόμεζ, Τιάγκο και Παπουλής), όμως ο Χένινγκ Μπεργκ είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει και πάλι τις καλύτερες δυνατές επιλογές έτσι ώστε να οδηγήσει την ομάδα μας σε άλλη μια επιτυχία στο πρωτάθλημα.