Home TOP NEWS Καλύτερα δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δύσκολο πρόγραμμα! Νίκη, “διπλό” και η...

Καλύτερα δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δύσκολο πρόγραμμα! Νίκη, “διπλό” και η ψυχολογία στο ζενίθ…


Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι χθες στο Δασάκι της Άχνας ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την ομάδα μας αναμέναμε ότι θα ερχόταν πιο εύκολα η νίκη, ωστόσο η αποβολή του Λανγκ και το αγωνιστικό ανέβασμα του Εθνικού, είναι γεγονός ότι μας δημιούργησε έστω και κάποια λεπτά κάποιο άγχος μέχρι να έρθει η νίκη.

Τέλος καλό, όλα καλά από το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Δασάκι, όπου οι “πράσινοι” κάταφεραν σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα να περάσουν χωρίς απώλειες, πήραν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι επέτρεψαν στην ομάδα μας να πετύχει το πρώτο “διπλό” και να βλέπει την συνέχεια με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.

Πάντως ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Δασάκι, το τόνισε και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος ότι με τέτοιο πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ομάδα μας, στόχος είναι οι νίκες, οι βαθμοί και μετά τα υπόλοιπα.

Εμείς στεκόμαστε στην τοποθέτηση του Αντρέα Δημητρίου και με την οποία συμφωνούμε 100%. Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ, το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι η σωστή διαχείριση του ρόστερ, αλλά και να βρίσκουμε τον τρόπο να φεύγουμε από το κάθε γήπεδο με τους τρείς βαθμούς.

Το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική ομίλων Europa League | 22/10 – 19:55 ΠΑΟΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ

8η αγωνιστική | 25/10 – 18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ε.Ν. Παραλιμνίου

2η αγωνιστική ομίλων Europa League |29/10  – 22:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – PSV Αϊντχόφεν

9η αγωνιστική | 01/11 – 16:00 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ

3η αγωνιστική ομίλων Europa League | 5/11 – 19:55 OMONOIA – Γρανάδα

Πάντως αυτό που κρατάμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας πέραν της νίκης, του πρώτου “διπλού”και του πρώτου γκολ του Ντούρις, είναι ότι η ομάδα μας κατάφερε να μπει με το δεξί στο δύσκολο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι θα μπόρει να πορευτεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, τόσο σε Κύπρο, όσο και Ευρώπη.

Θα το επαναλάμβουμε ότι είναι εδώ που θα κληθούν τόσο ο Χένινγκ Μπεργκ, όσο και οι συνεργάτες του να κάνουν σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού και επίσης είναι εδώ που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα κληθούν να παλέψουν για να διεκδικούν τα αποτελέσματα μέσα από ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα.