Home TOP NEWS Match Report: Νίκη με πολύ άγχος στο τέλος

Match Report: Νίκη με πολύ άγχος στο τέλος


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και έδειξε ότι θα είχε εύκολο απόγευμα στο Δασάκι. Μποτεάκ και Ντούρις σκόραραν στο πρώτο μέρος. Η φάση που άλλαξε την εικόνα του αγώνα ήταν όταν ο Λανγκ έκανε το πέναλτι και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα παίζοντας για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο και στο τέλος αγχωθήκαμε αρκετά.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Σέχου, Γκόμεθ, Ασάντε, Μποτεάκ, Σενέ και Ντούρις.

Έκανε Ντεμπούτο ο Σέχου δίπλα στον Γκόμεθ στο κέντρο ενώ στην επίθεση ο Μποτεάκ έπαιξε πίσω από τον επιθετικό κορυφής, Ντούρις, ο Σενέ αγωνίστηκε αριστερά στην επίθεση και ο Ασάντε δεξιά.

Αργός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο ξεκίνημα του. Ο Εθνικός θέλησε και αυτός να κρατήσει λίγο τη μπάλα και να κάνει κυκλοφορία, όπως βεβαίως και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Εθνικός κράτησε αρκετούς παίκτες πίσω ώστε να περιορίσει επιθετικά την ομάδα μας ενώ έψαξε με κάποιες μπαλιές μπροστά να επιτεθεί.

Δεν είχε φάσει το πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Εθνικό στο 12ο λεπτό ύστερα από σέντρα από αριστερά του Ντολεζάλ.

Απάντησε με γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ στην καλή ευκαιρία του Εθνικού. Βγήκε η μπαλιά στην περιοχή, ο Μποτεάκ πλάσαρε από κοντινό σημείο και σκόραρε.

Στο 18ο λεπτό ο Ασάντε έκανε ανέβασμα από δεξιά, έστειλε μπαλιά στην περιοχή του Εθνικού, ο Σενέ έκανε την καρφωτή κεφαλιά όμως ο Στρατηλάτης απέκρουσε με δυσκολία.

Κράτησε λίγο περισσότερο τη μπάλα στα επόμενα λεπτά ο Εθνικός χωρίς όμως ουσία. Ένα σουτ του Χουντόμπιακ στο 26ο λεπτο δεν ανησύχησε καθόλου τον Φαμπιάνο.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντούρις πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Λέτσιακς έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μποτεάκ πήρε μπάλα στην περιοχή, έκανε προσποίηση και έδωσε πάσα στον Ντούρις ο οποιος μονομάχησε με αμυντικό, βγήκε κερδισμένος, πλάσαρε μπροστά στον Στρατηλάτη και σκόραρε.

Στο 36ο λεπτό ο Εθνικός έχασε ευκαίρία. Ο Ζάγκμπα μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, γύρισε προς τα πίσω για τον Χουντόμπιακ ο οποίος πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε έξω. Και στο 41ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ζάγκμπα, έτρεξε όμως ο Λέτσιακς και καλύψε αναγκάζοντας τον να τελειώσει τη φάση με σούτ έξω από την επριοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Το ημίχρονο έκλεισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προηγείται με 2-0.

 

Β’ Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πρώτη φάση ήταν για την ομάδα μας με τον Ασάντε να δέχεται μπαλιά από τον Λανγκ, μπήκε στην περιοχή, σούταρε με δύναμη και συρτά όμως δεν βρήκε στόχο.

Κάρτα δέχθηκε στο 51ο λεπτό ο Σεχού.

Στο 52ο λεπτό ο Μποτεάκ έβγαλε στην αντεπίθεση την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον ακολούθησαν οι Ασάντε Σενέ και Ντούρις, έδωσε πλάγια πάσα στον Ντούρις ο οποίος έκανε σέντρα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάθηκε η εξαιρετική προϋπόθεση για γκολ.

Στο 55ο λεπτό ο Κούσουλος μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Γκόμεθ.

Κράτησε μπάλα λίγο περισσότερο ο Εθνικός στα επόμενα λεπτά όμως δεν έφτιαξε φάσεις.

Στο 61 λεπτό ο Τζιωνής πέρασε στη θέση του Σενέ.

Στο 63ο λεπτό ο Κονέ έφυγε μπροστά, τον καταδίωξε ο Λανγκ ο οποίος τον έσπρωξε από πίσω μέσα στην περιοχή. Δόθηκε το πέναλτι και κόκκινη στον Λανγκ. Εκτέλεσε ο Ζάγκμπα και σκόραρε για να μειώσει.

Στο 71ο λεπτό ο Μιγκελίτο βρέθηκε σε θέση για σουτ στο ύψος της περιοχής, όμως ο Φαμπιάνο ήταν σωστά τοποθετημένος και απέκρουσε.

Έψαξε την ισοφάριση ο Εθνικός θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Στο 82ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ηλίας έδωσε στον Ζάγκμπα στην περιοχή, αυτός γύρισε πίσω στον Ζάγκμπα που σούταρε από ευνοϊκή θέση όμως ήταν πολύ άστοχος.

Ο Μάριος Ηλία στο 85ο λεπτό έκανε καλό πλασέ έξω από την πειοχή με τη μπάλα να φέυγει λίγο έξω.

Δέχθηκε κάρτα στο 90ο λεπτό και ο Ντούρις.

Ένα σουτ του Χαραλάμπους ήταν πολύ άστοχο στο 92ο λεπτό και κάπου εκεί τελείωσε και ο αγώνας.