Home TOP NEWS Με φάρο τα εντός έδρας παιχνίδια με Άγιαξ και Ντεν Χάαγκ κόντρα...

Με φάρο τα εντός έδρας παιχνίδια με Άγιαξ και Ντεν Χάαγκ κόντρα στην Αϊντχόφεν!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης, όπου θα φιλοξενήσουν την PSV Αιντχόφεν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η προϊστορία πάντως σε εντός έδρας παιχνίδια με Ολλανδικές ομάδες είναι με το μέρος των “πρασίνων”, αφού μετρούν δύο στα δύο και την Πέμπτη κόντρα στην PSV, έχοντας φάρο τα παιχνίδια με Άγιαξ και Ντεν Χάαγκ θα επιδιώξουν να συνέχισουν την καλή παράδοση.

Την περίοδο 1979-1980 η ομάδα μας επικράτησε με 4-0 του τότε θρυλικού και σπουδαίου Άγιαξ, ωστόσο στην Ολλανδία γνώρισε την βαριά ήττα με 10-0. Μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα την σεζόν 2011-2012 η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε στον δρόμο της ξανά Ολλανδική ομάδα, την Ντεν Χάαγκ. Στο ΓΣΠ η ομάδα μας επικράτησε με 3-0, όμως στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 1-0.

Η PSV Αϊντχόφεν λοιπόν θα είναι η τρίτη Ολλανδική ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κι όλοι εύχονται το βράδυ της Πέμπτης να δουν την ομάδα να παίρνει τη νίκη συνεχίζοντας την θετική προϊστορία που έχει σε έντος έδρας παιχνίδια με ομάδες από την χώρα της “Τουλίπας”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στα ματς που έδωσε με Ολλανδικές ομάδες στο ΓΣΠ κατάφερε δις να κρατήσει το μήδεν παθητικό στην άμυνα της.

ΟΜΟΝΟΙΑ – Άγιαξ (4-0)

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ντε Χάαγκ (3-0)