Home TOP NEWS Μπαίνει για λίγο στην άκρη η Ευρώπη… Η προσοχή τώρα στο πρωτάθλημα!

Μπαίνει για λίγο στην άκρη η Ευρώπη… Η προσοχή τώρα στο πρωτάθλημα!


Ικανοποίηση, χαρά και ευφορία υπάρχει στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την εμφάνιση της ομάδας μας στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον πρώτο κερδισμένο βαθμό στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα πιο πάνω όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν και στο παρελθόν πρέπει να μείνουν, καθώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ την ερχόμενη Κυριακή θα ριχτεί για άλλη μια φορά στην “μάχη”, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα κόντρα στην ΕΝΠ στο ΓΣΠ.

Η ομάδα μας μετά τη νίκη της κόντρα στον Εθνικό Άχνας και το 3ο σερί τρίποντο της, αλλά  και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, θα πάει στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με την ψυχολογία στο ζενίθ για να κυνηγήσει εκ νέου τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα την κρατήσουν στα ψηλά της βαθμολογίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Άχνας μπήκε σε ένα πρόγραμμα “βουνό”, ωστόσο μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά και είναι γεγονός ότι ανοίγουν την όρεξη και για την συνέχεια.

Όσον άφορα το αγωνιστικό κομμάτι, η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα ξημερώματα είναι στην Κύπρο και σήμερα, αλλά και αύριο Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα επικεντρωθούν για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΝΠ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Μπεργκ αφού θα είναι όλοι στην διάθεση του πλην του τιμωρημένου Άνταμ Λανγκ, για το παιχνίδι με το Παραλίμνι και είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει και πάλι τις καλύτερες δυνατές επιλογές έτσι ώστε να οδηγήσει την ομάδα μας σε άλλη μια επιτυχία στο πρωτάθλημα.