Home TOP NEWS Μπεργκ για τον αγώνα, τον ΠΑΟΚ και τον… Χάρη Μαυρία

Μπεργκ για τον αγώνα, τον ΠΑΟΚ και τον… Χάρη Μαυρία


Μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ λέγοντας…

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Είχαμε τις εβδομάδες για να κάνουμε καλή προετοιμασία. Είμαστε χαρούμενοι που τώρα δουλεύουμα ξανά όλοι μαζί.  Είναι καλό το ότι σκόραρε ο Ντούρις. Είχαμε ισορροπία στο γήπεδο ακόμα και με 10 παίκτες.  Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και μία πολύ καλή νίκη.

Για το ματς με ΠΑΟΚ: Περιμένουμε όλοι αυτό το παιχνίδι. Ήταν καλή η συμπεριφορά των παικτών σήμερα διότι δεν σκέφτηκαν καθόλου αυτό το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με το πως προσεγγίσαμε το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που δικαιούταν καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο Σεχού πήρε χρόνο συμμετοχή και θέλουμε τους παίκτες όλοους. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος μας, είναι μία καλή ομάδα αλλά και εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να είμαστε, όπως και με τον Ολυμπιακό, ανταγωνιστικοί και να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Για τον Χάρη Μαυρία: Ο Χάρης είναι πολύ καλός παικτής. Όλοι ξέορυν τι χρονιά έκανε πέρσι. Είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας. Την ίδια ώρα έχουμε κιάλλους καλούς πάικτες και υπάρχουν ανταγωνιστμό. Δεν παραπονιέται διότι κάποιο9ι άλλοι παίζουν καλύτερα. Ο Χάρης πάντως έπαιξε σε αγώνες φέτος βασικός αλλά και ως αλλαγή. Είμαστε ομάδα που θέλει να πετύχει και θέλουμε παίκτες όπως τον Χάρη και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πολλούς αγώνες στη συνέχεια.