Home TOP NEWS Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και… να αποκτήσει δυναμική!

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και… να αποκτήσει δυναμική!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα έχει μια σειρά παιχνιδιών με αντιπάλους που απέναντι τους θα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και τις προηγούμενες μέρες σε άλλο άρθρο μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τους, Εθνικό Άχνας (εκτός)την ΕΝΠ (εντός)τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (εκτός)την Δόξα (εντός)τη Νέα Σαλαμίνα (εκτός), και τον Ερμή (εντός). 

Είναι παιχνιδιά που φαινομενικά μοιάζουν εύκολα, ωστόσο κρύβουν αρκετές “παγίδες” γι αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παρουσιαστεί σε αυτά χωρίς κανένας ίχνος υποτίμηση και με την απόλυτη σοβαρότητα και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στις τέσσερις γραμμές για να καταφέρει να κάνει το 6×3 το οποίο πιθανών θα μεταφραστεί και με κορυφή.

Μέχρι το “αιώνιο” ντέρμπι που θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μια “χρυσή” ευκαιρία μπροστά της να πάρει συνεχόμενες νίκες και να αποκτήσει μια δυναμική τόσο για το παιχνίδι με τον Αποέλ, όσο και για τα επόμενα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.