Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής


Η OMONOIA νίκησε με 3-0 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς ύστερα από πέντε αγώνες. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν τα τέρματα με σκόρερ τους Ασαντέ, Κακουλλή και Μπόατεκ (πέναλτι).

Στους εννέα βαθμούς μετά από έξι αγώνες έμεινε η ΑΕΛ.

Ερμής και ΑΠΟΕΛ δεν σκόραραν και έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στον τελευταίο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής. Στους 8 βαθμούς ανέβηκε το ΑΠΟΕΛ, στους 4 βαθμούς ο Ερμής.

Με νίκες προχώρησαν στην 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta ο Απόλλων, η Ανόρθωση και η Πάφος.

Ο Απόλλων νίκησε με 2-1 τον Εθνικό στο Τσίρειο Στάδιο και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες, παραμένοντας αήττητος. Στους τέσσερις βαθμούς έμεινε ο Εθνικός.

Στους 10 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες ανέβηκε η Ανόρθωση που νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-0 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Ο Ολυμπιακός σε έξι αγώνες έχει εννέα βαθμούς.

Πρώτη νίκη για την Πάφο, 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα. 5 βαθμοί σε έξι αγώνες ο απολογισμός της Πάφου, τέσσερις αγώνες έχει δώσει η Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται στους 3 βαθμούς.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι αγωνιστικές για να πάρεις τους πρώτους της βαθμούς στο Πρωτάθλημα Cyta η ΕΝΠ. Σε αγώνα για την 6η αγωνιστική που έγινε στο “Τάσος Μάρκου”, νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ αφήνοντας την στους 10 βαθμούς.

Δραματική ήταν η εξέλιξη του αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ της Δόξας και της Καρμιώτισσας. Η Καρμιώτισσα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 μέχρι το 64ο λεπτό, όμως η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει, σκοράροντας δύο φορές σε χρόνους καθυστερήσεων.

Μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής, και με κάποια παιχνίδια να εκκρεμούν, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Η Επόμενη αγωνιστική: