Home TOP NEWS Οι επιτυχίες θα δεν θα έρχονταν αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι

Οι επιτυχίες θα δεν θα έρχονταν αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι


Έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο Χένινγκ Μπεργκ  στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας για να διασφαλίσουν ότι η ομάδα θα υπόκειται σε συνεχή βελτίωση και θα διατηρεί ψηλό το αγωνιστικό της επίπεδο.

Ο Νορβηγός μίλησε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Χαραλαμπίδη, για το τιμ που τον περιβάλλει και πως ο κάθε ένας από το δικό του πόστο δουλεύει με απόλυτο επαγγελματισμό για να βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας.

«Έχουμε έναν κορυφαίο υπεύθυνο εκγύμνασης, τον Λέο (Λεωνίδας Παπαδάκης), με το προσωπικό του επίσης, τον Σάββα (Λυθραγκωμίτη) και τον Θανάση (Αγγελή) οι οποίοι είναι σωστοί επαγγελματίες και έχουν πολλή ποιότητα. Δεν θα ήταν εφικτό να είμαστε επιτυχείς εάν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους. Την ίδια στιγμή έχουμε μία πολή καλή ιατρική ομάδα με πολλές γνώσεις, η οποία δουλεύει μέρα νύχτα για να βοηθά τους παίκτες. Έχουμε εξαιρετικούς διατροφολόδους οι οποίοι βοηθούν τους παίκτες για να γνωρίζουν τι πρέπει να τρώνε και πότε να το τρώνε και να προετοιμάζουν τους εαυτούς τους. Είχαμε πολλά θέματα να διαχειριστούμε μετά το lockdown και ακόμη έχουμε με τον Κορονοϊό. Έχουμε έναν κορυφαίο tim managers που διασφαλίζουν ότι όλα είναι οργανωμένα. Δεν θα ήταν δυνατό για την ομάδα μας να καταστεί πετυχημένοι αν όλοι αυτοί δεν έκαναν όσα κάνουν καθημερινά. »