Home TOP NEWS Oι Λέτσιακς, Μποτεάκ και Γκόμες μιλούν για τους ομίλους

Oι Λέτσιακς, Μποτεάκ και Γκόμες μιλούν για τους ομίλους


Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι Λέτσιακς, Μποτεάκ και Γκόμες παραχώρησαν δηλώσεις στο πρόγραμμα αγώνα μιλώντας ουσιαστικά για την συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους.

Έρικ Μποτεάκ

«Όλοι οι οπαδοί της Ομόνοιας ήταν πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στους ομίλους. Μετά το παιχνίδι θυμάμαι ήταν μια τρελή ατμόσφαιρα με τους οπαδούς. Αυτό κρατάω στο μυαλό μου. Το δυσκολότερο παιχνίδι ήταν με τον Ολυμπιακό, ήταν ένα μεγάλο βήμα. Ο Ολυμπιακός είναι καταπληκτική ομάδα και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Σίγουρα είναι δύσκολος όμιλος. Έχουμε μια καλή ομάδα, καλό προσωπικό, καλό προπονητή, καλούς οπαδούς και είμαι αισιόδοξος. Φέτος ξεκινήσαμε καλά, κάναμε το μεγάλο βήμα στο Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε και το πρωτάθλημα άρα θα είναι δύσκολο. Ωστόσο αυτή είναι η δουλειά μας».

Γιαν Λέτσιακς

«Στο τελευταίο πέναλτι με τον Ερυθρό Αστέρα ένιωσα την πίεση από τους παίκτες, από τον Σύλλογο και από τους οπαδούς όμως πήγα εκεί για να σκοράρω και να περάσουμε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε όποιες θέσεις χρειάζονται. Σίγουρα ο προπονητής θα κάνει rotation όπως έκανε και σε άλλα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολος όμιλος αλλά θεωρώ πως μπορούμε να μαζέψουμε μερικούς βαθμούς και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Βίτορ Γκόμες

«Όταν οδηγήθηκε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι ήταν δύσκολο γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει. Στο τέλος καταφέραμε και περάσαμε σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Ήταν καταπληκτικό συναίσθημα. Είναι υπέροχο συναίσθημα γιατί ξέραμε ότι κανένας στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου δεν είχε παίξει σε ομίλους. Εμείς τα καταφέραμε και είναι πολύ υπέροχο συναίσθημα. Φυσικά είναι πολύ δύσκολη κλήρωση για μας. Είναι πολύ καλές και μεγάλες ομάδες όπως και εμείς που είμαστε εδώ γιατί κάναμε σκληρή δουλειά και το αξίζουμε. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».