Home TOP NEWS Οι «μπέμπηδες» βάζουν κι άλλα… χιλιόμετρα στο κοντέρ τους

Οι «μπέμπηδες» βάζουν κι άλλα… χιλιόμετρα στο κοντέρ τους


Από πέρυσι ο Χένινγκ Μπεργκ δεν έδειξε κανένα δισταγμό να ρίξει στα βαθιά τους μικρούς του. Ο Κακουλλής είχε φτάσει σε σημείο να θεωρείται βασικός, ο Λοϊζου από τις πρώτες παρουσίες έδειξε για ποίας πάστας παίκτη πρόκειται ενώ ο Τζιωνής θα είχε περισσότερο χρόνο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε υπομονή επιλέγοντας να τον διαχειριστεί με τρόπο ώστε να τον ετοιμάσει για το μέλλον.

Ο Χάμπος κατέγραψε πέρυσι μία μόνο συμμετοχή ενώ ο Νικόλας Παναγιώτου καμία.

Φέτος τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για τους «μπέμπηδες» από την αρχή της σεζόν και είναι δεδομένο ότι η χρονιά θα αποτελέσει για κάποιους ακόμη το εφαλτήριο. Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως ο Μπεργκ θα κάνει διαχείρηση σε Κύπρο και Ευρώπη, έχοντας μάλιστα δείξει από την αρχή τις προθέσεις του δίνοντας φανέλα βασικού στον Χάμπο σε 2 παιχνίδια, στον πρωτοεμφανιζόμενο Βενιζέλο σε 2 επίσης παιχνίδια, στον Νικόλα Παναγιώτου σε 2 παιχνίδια, στον Λοϊζου σε 3 παιχνίδια και στον Τζιωνή σε 4, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι μικροί είναι δεδομένο πως θα καταγράψουν πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Επιστρέφει δυναμικά και ο Κακουλλής άρα μιλάμε για 6 νεαρά παιδιά τα οποία θα κτυπούν την πόρτα της εντεκάδας κάθε εβδομάδα. Μαζί με αυτούς θα πρέπει να υπολογίζεται και ο Κυριακίδης ο οποίος έπαιξε σε έναν αγώνα μέχρι τώρα.

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί για όλους αυτούς μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους φέτος ενώ θα έχουν κάθε εβδομάδα μπροστά τους και την πρόκληση να παίξουν σε μεγάλο Ευρωπαϊκό αγώνα.

Αυτό κι αν είναι κίνητρο να δείχνουν στις προπονήσεις ακόμη περισσότερα πράγματα και να προσπαθούν καθημερινά, μέσα από τη δουλειά στο Γέρι, για την προσωπική τους βελτίωση.