Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Μπεργκ και Μποτεάκ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Οι τοποθετήσεις του Μπεργκ και Μποτεάκ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ


Ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής της ομάδα μας, Χένινγκ Μπεργκ και Έρικ Μποτεάκ παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την εκπομπή “Total Green” για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δηλώσει του Μπεργκ:

Τώρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Πώς περιμένεις το παιχνίδι; «Θα είναι ακόμα ένα δύσκολο ματς για εμάς είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισαν το πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια, συνήθως τερματίζουν δεύτεροι στην Ελλάδα, έχουν καλούς παίκτες και συνεχώς παίζουν στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι γιατί μας αρέσει να παίζουμε με τέτοιες ομάδες για να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να τεστάρουμε τους εαυτούς μας με καλύτερες ομάδες. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το παιχνίδι και θέλουν να κάνουν ότι μπορούν για να είναι όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτό τον αγώνα. Είναι σπουδαία ευρωπαϊκή εμπειρία για όλους και ανυπομονούμε για το ματς».

Τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα εκεί; «Δεν είναι μυστικό πως πρέπει να αμυνθούμε καλά. Θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα πρέπει να χειριστούμε καλά τη μπάλα για να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να σκοράρουμε αν μπορέσουμε. Σίγουρα αυτό είναι δυνατό. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε ψηλότερο επίπεδο από αυτές που παίζουμε ως συνήθως. Αυτό είναι που θέλεις για να τεστάρεις τον εαυτό σου. Για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ καλό για εμάς που θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια, γιατί όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένταση και ποιότητα μπορείς να αναπτύξεις το παιχνίδι σου. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση».

Οι οπαδοί μας ανυπομονούν για την πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Στείλε τους ένα μήνυμα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε εκεί και αυτοί είναι χαρούμενοι επίσης. Είδαμε τους πανηγυρισμούς. Είδαμε τις εκφράσεις του κόσμου όταν κερδίσαμε τον Ερυθρό Αστέρα μετά από εκείνο το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με αυτό και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι κρίμα που δεν μπορούν να είναι μαζί μας μέσα στο γήπεδο, αλλά ξέρουμε θα είναι μαζί μας μπροστά από την τηλεόραση και στις καρδίες μας. Ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά όταν παίξουμε στο πρωτάθλημα ή ίσως μπορούν να έρθουν όταν παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι λίγο δύσκολο αυτές τις μέρες. Δεν ξέρουμε πολλά για το μέλλον αν θα έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο».

Οι δηλώσεις του Μποτεάκ:

Τώρα έχουμε το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ποια είναι η γνώμη σου γι αυτό το παιχνίδι; «Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί ο αγώνας είναι την Πέμπτη. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για αποκατάσταση άρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στο κεφάλι μας. Πρέπει να ξεκουραστούμε επίσης και να απολαύσουμε αυτή την διοργάνωση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν αυτού του είδους τις διοργανώσεις».

Τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη; «Να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να μην φοβηθούμε να παίξουμε στο επίπεδο μας. Νομίζω θα είμαστε καλοί γιατί έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες και πολύ καλούς νεαρούς στην ομάδα. Πολύ καλό προσωπικό και πολύ καλό προπονητής. Τώρα πρέπει απλά να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση και θα δούμε τι θα γίνει».

Πως νιώθεις που θα αγωνιστεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ για πρώτη φορά στο Γιουρόπα Λιγκ; «Είμαι πολύ χαρούμενος για εμάς και για τους οπαδούς μας επίσης. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην ιστορία. Νιώθουμε παθιασμένοι που θα παίξουμε αυτό τον αγώνα».