Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλα στο μηδέν ύστερα από μέτριο παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο

Όλα στο μηδέν ύστερα από μέτριο παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο


Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε το παιχνίδι με τους Φαμπιάνο, Μαυρία, Κίκο, Κούσουλο, Παναγιώτου, Σέχου, Τιάγκο, Ασάντε, Σενέ, Λοϊζου και Κακουλλή.

Φάνηκαν διστακτικοί στα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά μέχρι να βρουν ρυθμό αφού ήταν ένα σχήμα που δεν ξανάπαιξε μαζί.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 5ο λεπτό για την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν ο Λοϊζου έκανε ατομική προσπάθεια, βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τον πλάσαρε με το εξωτερικό του ποδιού όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 8ο λεπτο κερδίσαμε φάουλ ελαφρώς αριστερά από τον κεντρικό διάδρομο, ανέλαβε την εκτέλεση ο Κίκο στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Πέτρου ο οποίος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Ήταν πιο επιθετική η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή του αγώνα και επιχείρησε να βγάλει προσπάθειες με ταχύτητα.

Στο 18’ ο Ουντόζι έφυγε στην πλάτη της άμυνας μας, έκανε ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα έξω.

Ξεθάρρεψε λίγο η Ενωση μετά το 20ο λεπτο και επιχείρησε να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα και να επιτεθεί οργανωμένα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, χωρίς όμως να μπορεί να βρει το διάδρομο για να γίνει απειλητική.

Ένα σουτ του Θεοδόρου στο 26ο λεπτό έγινε υπό πίεση με τη μπάλα να καταλήγει στον Φαμπιάνο χωρίς δύναμη.

Στο 30ο λεπτό ο Μαυρίας έκανε υπέροχη ντρίμπλα και έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Σενέ δεν μπόρεσε για την κεφαλιά ενώ ούτε ο Τιάγκο μπήκε στη φάση για να τελειώσει.

Δυσκολευόταν πολύ η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Λίγες φορές πλαγιοκοπήσαμε ενώ ούτε από τον κεντρικό διάδρομο βρίσκαμε τρόπο να φτιάξουμε φάσεις.

Στο 37ο λεπτό ο Ουντόζι έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Φαμπιάνο ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Μπαλοτέλι μπήκε με απαιτήσεις στην περιοχή μας και προσπάθησε από πλάγια θέση να σκοράρει.

Στο 40ο λεπτό ο Μαυρίας έγινε ο πρώτος παίκτης που δέχθηκε κίτρινη κάρτα για δυνατό τάκλιν στον Ουντόζι.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ύστερα από άστοχη κεφαλιά του Μπαλοτέλι.

Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Η Ενωση αμύνεται καλά και ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Κρατάμε μπάλα όμως δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις επιθετικά. Θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους οι μεσοεπιθετικοί μας αλλά και να μπει περισσότερο στο παιχνίδι ο Τιάγκο ο οποίος έδειξε να αρχίζει καλά όμως δεν είχε συνέχεια η παρουσία του.