Home TOP NEWS Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική μας για το ματς με το...

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική μας για το ματς με το Λουξεμβούργο (Φωτογραφίες)


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με προπόνηση του στο “Josy Barthel” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Nations League κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Ο αγώνας ως γνωστόν θα διεξαχθεί αύριο Σαββάτο (10/10) στις 16:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ.

Ο Ομποσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ για τον αυριανό αγώνα θα έχει στην διάθεση του, τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ματία Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής , Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Γουήλερ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος,  Άλεξ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια τα οποία έγιναν στο ΓΣΠ, η Εθνική μας ομάδα γνώρισε ισάριθμες ήττες από το Μαυροβούνιο (2-0) και από το Αζερμπαϊτζαν (1-0). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τις απώλειες που είχε στους δύο πρώτους αγώνες θέλει να πάρει το βαθμολογικό κέρδος κόντρα στο Λουξεμβούργο, το οποίο μετρά μια νίκη και μια ήττα με Αζερμπαϊτζάν και Μαυροβούνιο αντίστοιχα.

Ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και διαιτητής ορίστηκε ο  Σκωτσέζος Donald Robertson.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση: