Home TOP NEWS Post Game: Έβγαλε νοοτροπία νικητή και αναμένει την δύσκολη συνέχεια σε Κύπρο...

Post Game: Έβγαλε νοοτροπία νικητή και αναμένει την δύσκολη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη


Πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 ήταν η χθεσινοβραδινή νίκη της ομάδας επί της ΑΕΛ. Το συγκρότημα του Ντούσαν Κέρκεζ ήρθε στο ΓΣΠ αποφασισμένο για νίκη, το έδειξε στο γήπεδο, υπήρξαν στιγμές που προκάλεσε προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως στο τέλος μέτρησε η ουσία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέβαλε ξανά χαρακτήρα νικητή και κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία και να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζιωνής ο οποίος πιστώνεται την εντυπωσιακή ενέργεια στο πρώτο γκολ του Ασάντε, ενώ είχε γενικότερα μία εξαιρετική παρουσία. Έκαναν τη διαφορά από την ώρα που μπήκαν στο γήπεδο οι Κακουλλής, ο οποίος σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ, και Λοϊζου που κέρδισε το πέναλτι το οποίο έκανε γκολ ο Μποτεάκ.

Βέβαια για να μπορέσουμε να μείνουμε διεκδικητικοί στον αγώνα χρειάστηκε ξανά ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος κράτησε το μηδέν παθητικό πραγματοποιώντας μερικές καθοριστικές και συνάμα δύσκολες αποκρούσεις.

Είχε προβλήματα χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ στο κτίσιμο του παιχνιδιού και φάνηκε ξανά πως η απουσία Γκόμεθ είναι δυσαναπλήρωτη. Μεσοαμυντικά η ομάδα είχε δύσκολο έργο ωστόσο όμως κατάφερε να περιορίσει σε αρκετά καλό βαθμό την επιθετικότητα των αντιπάλων. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Χούμποτσαν έχοντας υπό την επίβλεψη του τον εξαιρετικό Ντανίλο της ΑΕΛ, για τον οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διάσκεψη μετά τον αγώνα ο Μπεργκ.

Ο Κούσουλος έτρεξε πολύ και έδωσε αμέτρητες μάχες στο κέντρο ενώ ο Βίτορ πιστώνεται την ασίστ στον Κακουλλή στο δεύτερο γκολ.

Επιθετικά οι Μποτεάκ και Ασάντε, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι σκόραραν, δεν έκαναν ιδιαίτερα καλό παιχνίδι ενώ ο Ντούρις έδωσε μάχες στην κορυφή και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το παρθενικό του γκολ.

Η ομάδα μπαίνει στη διακοπή με απόλυτη ηρεμία και θα αρχίσει σιγά σιγά να προετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη. Έχει πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψει ο Μπεργκ ενώ ας μην ξεχνάμε πως χθες βράδυ έλειπαν 3 πολύ σημαντικοί παίκτες. Τιάγκο, Γκόμεθ επιστρέφουν με την επανέναρξη ενώ ο Παπουλής εξέτισε την πρώτη αγωνιστική από τις τρεις της τιμωρίας του.

Σημαντική η νίκη μας, μας δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.