Home TOP NEWS Post Game: Τζάμπα χαμένοι βαθμοί όμως βλέπουμε μπροστά… σοφότεροι

Post Game: Τζάμπα χαμένοι βαθμοί όμως βλέπουμε μπροστά… σοφότεροι


Δεν δούλεψε χθες το πλάνο με τις 10 αλλαγές στην εντεκάδα για τον Χένινγκ Μπεργκ. Αν και οι επιλογές που έγιναν έδειχναν πως, θεωρητικά στο γήπεδο έμπαινε μία πολύ δυνατή εντεκάδα με ποιοτικούς παίκτες, ταχύτατους και ικανούς να πάρουν το ζητούμενο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και στην πράξη. Ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι που ήταν στην εντεκάδα δεν ξαναέπαιξαν μαζί σε επίσημο παιχνίδι, τουλάχιστον όλοι αυτοί μαζί.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις με εξαίρεση δύο στιγμές, μία με τον Λοϊζου στο ξεκίνημα του αγώνα και άλλη μία, λίγο αργότερα, με απευθείας φάουλ του Κίκου.

Ο Τιάγκο έπαιξε στο κέντρο δίπλα στο Σεχού, έδειχνε να κάνει καλή αρχή στο παιχνίδι όμως η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Ο Βραζιλιάνος ίσως ήταν επηρεασμένος από το διάστημα της αποχής του. Ο Σενέ είχε όρεξη, πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Το ίδιο και ο Λοϊζου ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα όντας στενά μαρκαρισμένος σε όλο τον αγώνα. Τιάγκο, Σενέ και Λοϊζου ήταν οι τρεις που αντικαταστάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Από κει και πέρα ο Ασάντε έκανε μετριότατο παιχνίδι, φαινόταν να παίζει χωρίς αυτοπεποίθηση, είχε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις ενώ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν εκμεταλλεύτηκε το δυνατό του σημείου που είναι η ταχύτητα.

Ο Κακουλλής έπαιξε και στα 90 λεπτά χωρίς όμως να βρει κάποια ευκαιρία για να σκοράρει ενώ φάνηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν τον βόλευε καθώς, με την άμυνα της Ένωσης εγκατεστημένη στην περιοχή της, δεν βρήκε τρόπο να απελευθερωθεί.

Στην άμυνα οι Κούσουλος και Παναγιώτου έκαναν καλό παιχνίδι. Ιδιαίτερα ο Νικόλας Παναγιώτου έδειξε πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας και ο οποίος στέλνει σοβαρό μήνυμα για το μέλλον. Πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, είχε σωστές μεταβιβάσεις ενώ στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν αλάνθαστος. Διάβαζε το παιχνίδι, είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις και πολύ σωστές επιλογές.  Είχε και την ευκαιρία στο τέλος να γίνει ήρωας με την ευκαιρία που έχασε.

Οι ακραίοι αμυντικοί Μαυρίας και Κίκο προσπάθησαν να βοηθήσουν επιθετικά, ανέβασαν την ομάδα πολλές φορές ψηλά, βρέθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις σε θέση για σέντρα και γενικά έκαναν καλό παιχνίδι.

Ο Σεχού ανεβαίνει και δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια.

Ο Φαμπιάνο χρειάστηκε σε κάποιες περιπτώσεις και δήλωσε παρών.

Οι αλλαγές του Μπεργκ έδωσαν επιθετική πνοή. Ο Παπουλής κέρδισε το πέναλτι, ο Τζιωνής πήρε προσπάθειες ενώ ο Γκόμεθ άλλαξε το ρυθμό του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία θα μπορούσε στο τέλος να πάρει τους  βαθμούς.

Κρίμα για τις απώλειες, θα μπορούσαμε να τις αποφύγουμε ωστόσο είναι κι αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο.

Το χθεσινό ματς ήταν ένα καλό μάθημα για όλους. Η διαχείριση του Μπεργκ μέχρι τώρα μας έβγαινε χθες όμως ίσχυσε κάτι διαφορετικό. Είδαμε παίκτες που θα πρέπει να ανεβάσουν απόδοση και να γίνουν πιο ουσιαστικοί ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν.

Βλέπουμε μπροστά ελπίζοντας ότι το αποτέλεσμα χθες βράδυ θα ηχήσει σαν καμπανάκι και θα μας κάνει σοφότερους και πιο προσεκτικούς στο μέλλον.