Home TOP NEWS Πρόγραμμα βουνό για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την διακοπή!

Πρόγραμμα βουνό για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την διακοπή!


Το πρωί της Τρίτης(6/10) η ΚΟΠ έκανε γνωστό το πρόγραμμα μέχρι και την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Η ομάδα μας πλέον γνωρίζει τόσο τις μέρες, όσο και τις ώρες που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μέχρι και την 9η αγωνιστική.

Πάντως μαζί με το πρόγραμμα στο Europa League οι “πράσινοι” του Χένινγκ Μπεργκ θα έχουν να ανέβουν ένα αγωνιστικό ‘γολγοθά” με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Συγκεκριμένα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει 6 αγώνες, τρεις για το πρωτάθλημα και τρεις για το Europa League.

Δείτε το πρόγραμμα της ομάδα μας μέχρι την 1η Νοεμβρίου. 

7η αγωνιστική | 18/10 – 16:00 Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ

1η αγωνιστική ομίλων Europa League | 22/10 – 19:55 ΠΑΟΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ

8η αγωνιστική | 25/10 – 18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ε.Ν. Παραλιμνίου

2η αγωνιστική ομίλων Europa League |29/10  – 22:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – PSV Αϊντχόφεν

9η αγωνιστική | 01/11 – 16:00 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ

3η αγωνιστική ομίλων Europa League | 5/11 – 19:55 OMONOIA – Γρανάδα

Το θετικό μέσα από το πρόγραμμα βουνό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ότι απουσιάζουν τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι αντιπάλοι που θα έχουν να αντιμετωπίσουν κρύβουν παγίδες και “διψούν” για βαθμούς.

Όσον αφορά τα παιχνίδια της Ευρώπης το σημειώσαμε με το που βγήκαν οι ομάδες ότι είναι δύσκολες, θα είναι εξαιρετικά απαιτητικά και αν η ομάδα μας θα κυνηγήσει την διάκριση στον ομίλο της θα πρέπει να σπαταλήσει αρκετές δυνάμεις.

Είναι εδώ που θα κληθούν ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του να κάνουν σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού και επίσης είναι εδώ που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα κληθούν να παλέψουν για να διεκδικούν τα αποτελέσματα μέσα από ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει για την υπέρβαση στον όμιλο της και ταυτόχρονα να δώσει και μάχη για τον τίτλο αυτό θα δείξει στη συνέχεια…