Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας με τον Εθνικό Άχνας

Πρόβλεψη εντεκάδας με τον Εθνικό Άχνας


Από το τελευταίο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα το οποίο ήταν αυτό με την ΑΕΛ έχουν περάσει 14μέρες, συνεπώς κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές του ομάδες πήραν ανάσες, ξεκουράστηκαν και είναι έτοιμοι και πάλι να ριχτούν στην «μάχη» του πρωταθλήματος.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας και με αυτό το παιχνίδι θα ανοίξει για τους «πράσινους» ο κύκλος των συνεχόμενων παιχνιδιών και αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αυτές τις μέρες στις προπονήσεις δούλεψε στις προπονήσεις και ετοίμασε τα πλάνα του για το ματς με τον Εθνικό Άχνας, έχοντας φυσικά στο μυαλό του την κόπωση κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά και το εκτός έδρας παιχνίδι για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με βάση και τα πιο πάνω θα επιχειρήσουμε να κάνουμε την δική μας πρόβλεψη για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μπεργκ στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό, πρόβλεψη η οποία γίνεται πάντα με κάθε επιφύλαξη.

Κάτω από το τέρμα αναμένεται να πάρει θέση ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του και συγκεκριμένα στην αμυντική γραμμή θα αγωνιστούν οι Λούφτνερ, Λανγκ στο κέντρο της άμυνας και στα δύο άκρα οι Λέτσιακς και Χούμποτσαν.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση οι Βίτορ Γκόμες και Ιωάννης Κούσουλος και πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μαρίνος Τζιωνής.

Η επιθετική γραμμή θα απαρτίζεται από τους Ασαντέ και Μποτεάκ στα δύο «φτερά» και τον Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης.

***Να σημειώσουμε ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μαυρίας και Κακουλλής. Σε περίπτωση πάντως που ο Μπεργκ θελήσει να δώσει ανάσες στον Λανγκ δεν αποκλείεται να δούμε τον Μαυρία να παίρνει θέση στην ενδεκάδα και να μετακινείται ο Χούμποτσαν δίπλα από τον Λούφτνερ.

Ένα άλλο σενάριο είναι ο Μπεργκ να αφήσει εκτός τον Λανγκ και να βάλει στην θέση του  τον Κούσουλο στο κέντρο της άμυνας και στην θέση του στην μεσαία γραμμή να ξεκινήσει τον Γιόρντι Γκόμεζ που τέθηκε ξανά στην διάθεση του Νορβηγού τεχνικού.