Home TOP NEWS Σημαδιακή η σημερινή μέρα για τον Μαυρία!Συμπληρώνει 10χρόνια επαγγελματικής καριέρας…

Σημαδιακή η σημερινή μέρα για τον Μαυρία!Συμπληρώνει 10χρόνια επαγγελματικής καριέρας…


Η 20η Οκτωβρίου είναι μια σημαδιακή ημέρα για τον Χάρη Μαυρία την οποία δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ.

Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός της ομάδας μας σήμερα συμπληρώνει μια 10ετία επαγγελματικής καριέρας. Ο Χάρης Μαυρίας στις 20 Οκτωβρίου 2010 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Χάρης Μαυρίας στα 16 του χρόνια αγωνίστηκε για 13λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν για τον Γ’προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα το ημερολόγια έδειχνε 20 Οκτωβρίου 2010, όταν ο Νίκος Νιόπλιας του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί ως αλλαγή στο Champions League εναντίον της Ρουμπίν Καζάν, σε ηλικία μόλις 16 ετών και 245 ημερών, όντας ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του θεσμού (από το 1992), μετά τον Νιγηριανό Σελεστίν Μπαμπαγιάρο της Άντερλεχτ (16 ετών και 90 ημερών το 1994) και ο νεότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καταρρίπτοντας για 2½ μήνες το ρεκόρ του Σωτήρη Νίνη από το 2007.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ήταν αδύνατο να ξεχάσει αυτή την ημέρα και με ανάρτηση του αναφέρθηκε σε αυτή. “Μια δεκαετία από την πρώτη μου επαγγελματική εμφάνιση στο ποδόσφαιρο. Δέκα χρόνια είναι μόνο η αρχή. Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη!”