Home TOP NEWS Στην ακίδα ο Ολυμπιακός, χωρίς το ευρύ ροτέισον

Στην ακίδα ο Ολυμπιακός, χωρίς το ευρύ ροτέισον


Όλοι μας θέλαμε να δούμε το παιχνίδι με την Αιντχόβεν να εξελίσσεται διαφορετικά χθες βράδυ, πόσο μάλλον οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές οι οποίοι έκαναν υπερπροσπάθεια και νικήθηκαν στην εκπνοή.

Η ζωή όμως συνεχίζεται. Είναι πολλά τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε από τον αγώνα με την PSV και πάνω σε αυτά πρέπει να κτίσουμε και να προχωρήσουμε.

Η κρισιμότητα του επόμενου αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό έχει μεγαλώσει μετά τις απώλειες στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να συγκεντρωθεί και να παέι στο Μακάρειο για να πάρει το ματς.

Είναι άλλωστε και η διαχείρηση της ήττας στο παιχνίδι. Η στεναχώρια των ποδοσφαιριστών μας φάνηκε μέσα από τις τοποθετήσεις τους μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα όμως τώρα είναι αναγκαίο να αφήσουν άμεσα αυτό που έγινε στο Γιουρόπα Λιγκ και να στρέψουν την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Ευτυχώς δεν προέκυψαν προβλήματα αγωνιστικά έτσι ο Μπεργκ μπορεί να δουλέψει με όλους του τους παίκτες και να προετοιμάσει την ομάδα για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί.

Ο Άνταμ Λανγκ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί ενώ πιθανολογούμε πως, αυτή τη φορά, το ροτέισιον δεν θα είναι τόσο ευρύ. Ενδεχομένως ο Μπεργκ να ρίξει στον αγώνα στη Λευκωσία τους πλείστους παίκτες που χρησιμοποίησε χθες βράδυ παρά το γεγονός ότι θα ακολουθήσει αμέσως το ματς με την Γρανάδα.