Home TOP NEWS Τελευταία υποχρέωση για Λανγκ απόψε κόντρα στην Ρωσία και… επιστροφή στην Κύπρο!

Τελευταία υποχρέωση για Λανγκ απόψε κόντρα στην Ρωσία και… επιστροφή στην Κύπρο!


Μετά τις νίκες με την Βουλγαρία (Προκριματικά του Euro) και της Σερβίας για το Nations league στη Βουλγαρία, απόψε η Εθνική Ουγγαρίας θα δώσει άλλο έναν αγώνα, τον 4ο συγκεκριμένα για τον όμιλο της στο Nations League κόντρα στην Ρωσία.

Ο Άνταμ Λανγκ ως γνωστόν αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Ομοσπονδιακού του τεχνικού, γι αυτό άλλωστε είναι βασικός και αναντικατάστατος στα παιχνίδια της εθνικής του.

Πάντως ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας αναμένεται να ξεκινήσει κι απόψε βασικός στο παιχνίδι της με την Ρωσία προσθέντοντας κι άλλα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Να σημειώσουμε ότι ο Λανγκ από τις 18 Αυγούστου μόνο αγωνίζεται ανελιπώς σε παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Κύπρο και Ευρώπη, αλλά και με την Εθνική του ομάδα.

Στο πρωτάθλημα ο Ούγγρος αμυντικός μετράει τέσσερα 90λέπτα και ένα παιχνίδι που έπαιξε ελάχιστα λεπτά αυτό με την ΑΕΚ, στην Ευρώπη έγραψε συμμετοχή σε τρία παιχνίδια των 120λεπτών (Αραράτ, Λέγκια και Ερυθρό Αστέρα), αλλά και δύο ενενηντάλεπτα με τον Ολυμπιακός Πειραιώς και στο Nations League μετράει τρία 90λέπτα, ενώ με την Εθνική του μετράει και ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro με την Βουλγαρία.