Home TOP NEWS Τεστ αντοχών και πάμε σερί και χωρίς διακοπή για ένα μήνα

Τεστ αντοχών και πάμε σερί και χωρίς διακοπή για ένα μήνα


Τεστ αντοχών θα είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι επόμενες 30 ημέρες καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας καλείται να δώσει χωρίς διακοπή 7 δύσκολα παιχνίδια.

Από την ερχόμενη Κυριακή και την έξοδο μας στο Δασάκι θα ακολουθήσει ένας αγωνιστικός γολγοθάς και θα πρέπει η ομάδα να το… παίξει σε διπλό ταμπλό και να ανταποκριθεί.

Αμέσως μετά τον αγώνα στο Δασάκι θα ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 22 του μηνός. Τρεις μέρες μετά θα φιλοξενήσουμε την ΕΝΠ στο ΓΣΠ και θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόβεν στις 29 του μήνα.

Μετά το παιχνίδι με τους Ολλανδούς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο Μακάρειο για να παίξει με τον Ολυμπιακό την 1η Νοεμβρίου. Στις 5 Νοεμβρίου θα παίξουμε με την Γρανάδα στη Λευκωσία και ακολούθως, τρεις μέρες μετά με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Αμέσως μετά από αυτό το εξαντλητικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει διακοπή. Θα είναι ωστόσο ένας μήνα ο οποίος θα καθορίσει πολλά σε ότι αφορά στις Ευρωπαϊκές μας βλέψεις ενώ στο πρωτάθλημα η κούραση θα αποτελέσει παγίδα παρά το ομολογουμένως βατό πρόγραμμα.