Home TOP NEWS Θα χρειαστoύν και οι βοήθειες του Σέχου στο δύσκολο πρόγραμμα

Θα χρειαστoύν και οι βοήθειες του Σέχου στο δύσκολο πρόγραμμα


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών, αλλά και να προετοιμαστούν με ηρεμία για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Θετική και ευργετική η διακοπή, ωστόσο θεωρείται και για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας μας, τον Αμπντουλαχί Σέχου, ο οποίος εντάχθηκε στις προπονήσεις και προσπαθεί μέσα από την δουλειά να φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα, για να μπορέσει κι αυτός με την σειρά του να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Σέχου στο τελευταίο ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΑΕΛ ήταν στην αποστολή, όμως δεν πήρε λεπτά συμμετοχής, ωστόσο θεωρούμε ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα αξιολογήσουν την ετοιμότητα του Νιγηριανού και σιγά – σιγά θα αρχίσουν να τον ρίχνουν στην “μάχη”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ (δείτε εδώ) θα έχει ένα πρόγραμμα βουνό και ο Μπεργκ είναι λογικό ότι θα θέλει να έχει επιπλέον επιλογές στο χέρι.

Σίγουρα ο Μπεργκ θα χρειαστεί και τις βοήθειες του Σέχου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και στους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ, αφού μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που μπόρει να δώσει λύσεις σε τρεις διαφορετικές θέσεις, όπως το δεξί άκρο της άμυνας το κέντρο της άμυνας και την μεσαία γραμμή.