Home TOP NEWS Την μια ο Βάτερμαν και την… άλλη ο Μβογκό!Οι εμπνεύσεις του Γιόρντι...

Την μια ο Βάτερμαν και την… άλλη ο Μβογκό!Οι εμπνεύσεις του Γιόρντι με τις οποίες “κρέμασε” δύο τερματοφύλακες


Ο Γιόρντι Γκόμεθ στον χθεσινοβραδινό αγώνα κόντρα στην PSV για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League πέτυχε ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ, το οποίο ακόμη παίζει σε όλη την Ευρώπη.

Ο Ισπανός μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το γκολ που πέτυχε κατάφερε να “σπάσει” και το ρεκόρ στην διοργάνωση, ως το γκολ που επίτευχθηκε από την πιο μακρινή απόσταση στην ιστορία του Europa League. Σκόραρε από τα 56 μέτρα ενώ το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Κεμάλ Ρουφ της Ρέιντζερς από τα 54.6 μέτρα.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει το πόδι του από τόσο μακριά, αφού αυτό το έκανε και στο παρελθνόν, όταν αγωνιζόταν στα Αγγλικά γήπεδα πετυχαίνοντας ξανά γκολ από μακρινές αποστάσεις.

Το πρώτο που σημείωσε ο Γιόρντι ήταν τον Μάρτιο του 2014 εκτός έδρας κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ το άλλο εντός έδρας κόντρα στην Μπόρνμουθ τον Ιανουάριο του 2014.

Στα Κυπριακά γήπεδα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πέτυχε ξανά παρόμοιο γκολ όπως αυτό με την PSV κόντρα στον Αποέλ τον Δεκέμβριο του 2018, “κρεμάζοντας” τον Μπόι Βάτερμαν, μάλιστα το τέρμα το έβαλε στην ίδια εστία που νίκησε τον κήπερ της PSV, Μβογκό και τα δύο σημειώθηκαν στο ίδιο λεπτό.

Το γκολ του με τον Αποέλ:

Το γκολ με την PSV