Home TOP NEWS Το σκηνικό με το Ντούρις η… απόδειξη για το θετικό κλίμα στην...

Το σκηνικό με το Ντούρις η… απόδειξη για το θετικό κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


Εδώ και πολύ καιρό γράψαμε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ το κλίμα είναι εξαιρετικό και ότι αυτή η ομάδα την οποία διαχειρίζεται ο Χένινγκ Μπεργκ με άψογο τρόπο εκπέμπει ΥΓΕΙΑ τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Την Κυριακή το απόγευμα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ γίναμε όλοι μάρτυρες μιας απίστευτης πράξης στο ΓΣΠ (θα είναι στα Highlights του φετινού πρωταθλήματος), η οποία είχε πρωταγωνιστές τον Ντούρις και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και συμποδοσφαριστές του Μίχαλ Ντούρις.

Το χρονόμετρο του αγώνα έδειχνε το 40ο λεπτό όταν ο Σλοβάκος επιθετικός της ομάδας μας έχασε μια απίστευτη ευκαιρία απέναντι στον Βοζίνια και παράλληλα έχασε και την ευκαιρία για να ανοίξει λογαριασμό με την πράσινη φανέλα.

Ο Ντούρις μετά την χαμένη ευκαιρία χτυπίοταν στο έδαφος αφού ήθελε πολύ το γκολ, άλλωστε είναι επιθετικός και ένα γκολ είναι βέβαιο ότι θα του αλλάξει την ψυχολογία του.

Φυσικά η στιγμή που κρατάμε είναι ότι οι συμποδοσφαιριστές του, Κούσουλος, Βίτορ Γκόμες, Λέτσιακς, Μποτεάκ με το που είδαν τον Σλοβάκο απογοητευμένο έτρεξαν πάνω του και τον στήριξαν, ενώ την ίδια ώρα από την κερκίδα ακουγόταν ρυθμικά το όνομα του.

Το πιο πάνω σκηνικό που έγινε στο ΓΣΠ την Κυριακή είναι η απόδειξη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη οικογένεια τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς, εκπέμπει ΥΓΕΙΑ σε όλους τους τομείς και πλέον με το κλίμα που δημιουργήθηκε είναι λογικό να υπάρχει και μια άριστη σχέση μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών.

Δείτε ξανά από το 6:00λεπτό και μετά την στιγμή με τον Ντούρις: