Home TOP NEWS Ανάλυση Ημιχρόνου: Δύσκολη βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανάλυση Ημιχρόνου: Δύσκολη βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Δύσκολη βραδιά διαφαίνεται στο ΓΣΠ. Η Γρανάδα προηγείται 0-1 από το 4ο λεπτό με γκολ του Ερέρα. Ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε να ξεκινήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Τζιωνής, Μποτεάκ, Παπουλής, Ντούρις

Το ημίχρονο:

Δύσκολη η αρχή για την ομάδα μας μιας και στο 4ο λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά απο μπέρδεμα στην άμυνα μας με τον Ερέρα που πήρε την μπάλα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα επόμενα λεπτά προσπάθησε να κερδίσει μέτρα και να πιέσει με την μπάλα να κυκλοφορεί και στα δύο μισά του γηπέδου μέχρι και το 15ο λεπτό. Στο 16ο λεπτό ο Ερέρα βρέθηκε λίγα εκατοστά μακριά από το 0-2 αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω. Η ομάδα της Γρανάδας μέχρι το 20ο λεπτό πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο από την ΟΜΟΝΟΙΑ και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ομάδα μας δυσκολευόταν να κρατήσει σημαντικά την μπάλα και είχε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και τοποθετήσεις, ταυτόχρονα η Γρανάδα δημιουργούσε συνδιασμούς, χωρις να γίνει όμως ιδιαίτερα απειλητική. Στο 25′ ο Φαμπιάνο κράτησε το 0-1 μετά από δυνατό σουτ του Σουάρες. Το σκηνικό συνεχίστηκε με την Γρανάδα να πιέζει κερδίζοντας μέτρα και την ΟΜΟΝΟΙΑ να αμύνεται φτάνοντας στο 30′ κρατώντας παθητικό ρόλο. Το παιχνίδι είχε έναν άναρχο ρυθμό με την ομάδα μας να δυσκολεύεται πολύ απέναντι στη Γρανάδα αλλά να κερδίζει κάποια μέτρα φτάνοντας μέχρι το 39′ σε δύο περιπτώσεις κοντά στην περιοχή της ισπανικής ομάδας. Στο 42′ η ομάδα μας μετά από 2η κίτρινη του Ντούρις μετά από πολύ αυστηρή απόφαση του διαιτητή έμεινε με 10 παίκτες και το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Στο 45′ ο Μποτεάκ μετά απο μακρινή μπαλιά βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή. Διεκδίκησε πέναλτι που από την επαναληπτική προβολή φαίνεται να έπρεπε να το δώσει ο διαιτητής. Υπάρχει σπρώξιμο ξεκάθαρο. Το 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 0-1 και την ΟΜΟΝΟΙΑ με 10 παικτές. Μοναδικοί διασωθέντες το πρώτο ημίχρονο οι Φώτης Παπουλλής και ο Φαμπιάνο που σε τουλάχιστον 3 φορές κράτησε το 0-1.

Συμπερασματικά:

Δύσκολη βραδιά για την ώρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά. Δέχτηκε φοβερή πίεση στο πρώτο μέρος και έδειξε δυσκολία να απειλήσει τους Ισπανούς. Μετά και την 2η κίτρινη του Μιχαλ Ντούρις και την ομάδα να παίζει με 10 παίκτες το βράδυ προδιαγράφεται πολύ δύσκολο.